Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cea mai ieftina camera Leica costa cat o masina buna

Playtech Playtech,
Cea mai ieftina camera Leica costa cat o masina buna

Descrisa in materialele de promovare ca fiind o camera Leica entry-level, ati fi tentati sa credeti ca este ieftina, dar notiunea producatorului difera de a voastra. Dupa cateva saptamani de speculatii legate de noua camera Leica, producatorul german a decis sa lanseze oficial cel mai nou model al sau. Ilustrat in imaginea de mai sus, [] Cea mai ieftina camera Leica costa cat o masina buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Bilant partial eMAG de Black Friday 2015: cat de mare este cea mai mare comanda

Black Friday 2015 la eMAG a inceput dimineata, iar pana la ora 16. 00 a fost inregistrata cea mai mare comanda din istoria magazinului: peste 85. 500 de euro.

Cea mai calda noapte de noiembrie: s-au inregistrat 17 grade in sudul tarii. Cum va fi vremea la inceputul saptamanii

Noaptea de 21 spre 22 de noiembrie a fost cea mai calda din ultimii 35 de ani, maximele ajungand chiar si la 17 grade. Mai mult, duminica la pranz, termometrele aratau in unele zone chiar si 24 de grade Celsius. Meteorologii anunta insa ca se instaleaza toamna si ca vremea se va raci din aceasta seara, iar valorile termice vor cobori chiar si cu zece grade in unele zone.

Vladimir Socor: Cea mai convenabila pozitie pentru PLDM este trecerea in opozitie

Cea mai convenabila pozitie pentru PLDM si sansa pentru revitalizarea partidului este trecerea in opozitie, dar este putin probabil ca europenii sa accepte. De aceasta parere este Vladimir Socor, . Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Interpol de la postul de televiziune TV 7, transmite IPN.

Cea mai buna reteta de post cu peste: ciorba din capatani si cozi. Secretul deliciosului preparat gatit in Baragan

Cea mai buna ciorba de peste o face, evident, o nevasta de pescar din Baragan. Pasionata de arta culinara, Gela Dumitrache, de profesie invatatoare in comuna Unirea, pregateste bunatati ca la carte. Gospodina ne-a dezvaluit secretul delicioasei ciorbe.

StandardPoor`s: Romania are cea mai scazuta rata a celor care inteleg conceptele financiare din Uniunea Europeana

Romania este tara cu cea mai slaba educatie financiara din Europa, arata datele unui studiu publicat de StandardPoor`s . Daca la nivel global,52% la suta dintre adulti sunt alfabetizati financiar, intelegand conceptele financiare, in Romania doar unul din cinci adulti se poate lauda cu intelegerea lor. Vezi in atasament studiul SP.

Black Friday 2015: Media Galaxy anunta rezultatele dupa cea mai lunga campanie de reduceri

Dupa doua saptamani de promotii cu ocazia Black Friday 2015, cei de la Media Galaxy au anuntat rezultatele oficiale. Anul acesta, dupa cum stiti, Media Galaxy a dat startul reducerilor cu ocazia Black Friday 2015 mai devreme decat celelalte magazine. Perioada promotionala este in desfasurare de doua saptamani, iar in data de 18 noiembrie, cu [] Black Friday 2015: Media Galaxy anunta rezultatele dupa cea mai lunga campanie de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gabriel Liiceanu, despre noua carte a lui Mircea Cartarescu:E cea mai importanta lansare din ultimii 25 de ani

O afluenta uriasa de public, compus din sute de persoane, a intampinat sambata, la Targul de Carte Gaudeamus, lansarea celei mai noi carti a lui Mircea Cartarescu, romanul Solenoid.

Gabriel Liiceanu, despre noua carte a lui Mircea Cartarescu: E cea mai importanta lansare din ultimii 25 de ani

O afluenta uriasa de public, compus din sute de persoane, a intampinat sambata, la Targul de Carte Gaudeamus, lansarea celei mai noi carti a lui Mircea Cartarescu, romanul Solenoid.

Studiu: Tiganii, minoritatea cu cea mai proasta imagine din Europa

Comunitatile de tigani si romi sunt cel mai prost vazute de cetatenii din sapte tari ale Uniunii Europene, arata un studiu recent.

Studiu: Romii, minoritatea cu cea mai proasta imagine din Europa

Comunitatile de romi sunt cel mai prost vazute de cetatenii din sapte tari ale Uniunii Europene, arata un studiu recent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )