Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cea mai ieftina solutie pentru pete dificile sau arsuri. Cum cureti covorul cu un produs banal

Adevărul Adevărul,
Cea mai ieftina solutie pentru pete dificile sau arsuri. Cum cureti covorul cu un produs banal

Un produs banal si ieftin face minuni in gospodarie atunci cand petele dau batai de cap. Cafeaua sau vinul rosu sunt extrem de greu de scos atunci cand le varsam pe covor. Bicarbonatul de sodiu te ajuta sa scapi de petele dificile, arsuri sau mirosuri neplacute, facand minuni in cele mai dificile situatii. continuă pe Adevărul

Cea mai buna veste pentru clientii Mega Image. Sunt gratis pana la 31 decembrie

Veste magnifica pentru clientii mega Image! Ce urmeaza sa apara in magazine? Acestea sunt gratis pana pe data de 31 decembrie. Ultima zi din ultima luna a anului curent aduce mici daruri pentru cei care cumpara de la lantul de magazine precizat. Vesti pentru clientii Mega Image: sunt gratis pana la 31 decembrie Unul din .

Noi marturii in cazul tragediei de la Colectiv. Patronii clubului ar fi refuzat varianta unui burete ignifugat, alegand cea mai ieftina oferta (VIDEO)

Marturii socante in procesul tragediei de la Colectiv. Patronii clubului Groazei s-au interesat DOAR de pretul buretelui pus pe peretele de la fosta fabrica Pionierul, nu de protectia la incendiu. Patronul fi.

Cum se prepara cea mai buna varza a la Cluj. Care e reteta: asa iese gustoasa

Cea mai simpla reteta pentru varza a la Cluj are numai cateva ingrediente si se pregateste rapid. Acest fel de mancare este unul gustos si satios, fiind o alegere excelenta, indeosebi in sezonul rece. Ingrediente varza a la Cluj 500 g carne tocata, amestec de vita si porc 150 g orez 100 ml bulion de .

Cum alegem cea mai buna carne pentru mesele de Sarbatori. Sfaturile macelarilor si nutritionistilor

Febra cumparaturilor ii face pe multi romani sa nu se mai uite la calitate. Un aspect deosebit de important il reprezinta alegerea produselor: cum ne dam seama ca sunt proaspete si la ce trebuie sa fim atenti pentru a alege o bucata de carne sanatoasa.

MINISTRUL ENERGIEI: Am gasit o solutie pentru ca Elcen sa iasa din insolventa si sa acceseze fonduri pentru modernizare

Ministerul Economiei, cel al Finantelor si ANAF au gasit o solutie pentru a scoate din insolventa Electrocentrale Bucuresti Elcen), astfel incat producatorul de energie sa poata accesa fonduri pentru modernizare, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-o conferinta de presa, conform Agerpres.

Cum faci acasa cea mai buna banana bread. Desertul delicios, perfect pentru weekend

Un desert delicios, perfect pentru weekend sau pentru a fi servit la micul-dejun alaturi de o ceasca de cafea sau de ceai, reteta de mai jos este si foarte usor de preparat. Iata cum faci acasa cea mai buna banana bread sau chec cu banane. Cea mai buna reteta de banana bread Daca ai prea .

Cum faci acasa cea mai buna zacusca. Reteta simpla pentru sezonul rece

Toti romanii sunt innebuniti dupa zacusca! Studentii, insa, sunt la extreme cand e vorba despre acest preparat, dar cu toate astea ii salveaza de cele mai multe ori. Cum sa faci cea mai buna mancare de legume si cum sa o pastrezi perfect pana la sezonul rece? Reteta pentru zacusca. Pana si cei mai indemanatici .

Cea mai buna invartita cu nuca. Reteta perfecta de weekend

Nu stii ce sa mai prepari pentru pofticiosi in weekend? invartita cu nuca moldoveneasca va face ravagii! E simpla, extrem de gustoasa si ii va aduce pana si pe cei mai mofturosi in jurul mesei. Ingrediente si modul de preparare. Reteta pentru invartita cu nuca Mancarea moldoveneasca e pe placul celor mai multi tocmai pentru .

Cum faci acasa cea mai buna salata de cartofi. Reteta este atat de simpla, perfecta pentru post

Salata de cartofi este un fel de mancare din cartofi fierti si o varietate de alte ingrediente. in general, este considerata o garnitura, deoarece insoteste de obicei felul principal. Se crede ca preparatul isi are originile in Germania, raspandindu-se in mare parte in Europa si mai tarziu in coloniile europene. Reteta de salata de cartofi .

EXCLUSIV Drama lui Miki de la K-pital. Artista ne-a povestit care este cea mai mare durere a vietii ei

Mihaela Marinache 47 de ani), alias Miki, fosta solista a trupei K-pital, si-a tinut departe de ochii presei relatia cu Razvan Constantinescu. Fata rebela din fosta trupa K-pital a refuzat timp de 17 ani sa imbrace rochia de mireasa. Abia anul trecut, Mihaela Marinache a decis sa se cunune religios, pentru a putea fi nasa, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )