Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania trece printr-un bar si se termina cuo amenda

Antena3 Antena3,
Cea mai lunga pista de biciclete din Romania trece printr-un bar si se termina cuo amenda

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania se afla in judetul Timis si poate concura si pentru titlul de cea mai ciudata din tara. Traseul de 47 de kilometri incepe la Uzina de Apa din. continuă pe Antena3

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2016

Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an cea mai mare crestere economica in ritm anual din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, potrivit unei estimari preliminare a.

Romania a avut in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Fata de primul trimestru din 2015, Romania a inregistrat in aceeasi perioada din acest an o crestere de 4,2%, fiind cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana. Tara noastra e urmata de Slovacia, cu 3,6% si Spania, cu 3,4%, in timp ce la nivelul UE avansul a fost de 1,7%, conform datelor publicate vineri de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat.

Operatiunea 60.000. Cea mai importanta campanie navala din Marea Neagra, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial

Cea mai mare operatiune navala din Marea Neagra s-a desfasurat in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Desfasurata in perioada 11 aprilie - 13 mai 1944, actiunea de amploare a primit numele de cod Operatiunea 60.

Darea in plata. Prima zi, ora 16,00: Sub 100 de notificari in intreaga tara, in cele mai mari 5 banci din Romania

Prima zi e nerelevanta, ne-au spus chiar bancherii. Oamenii ezita, se duc sa discute cu avocatii sau cu notarii, dar nu notifica banca neaparat. Avem instalate aplicatii si fluxuri de informatii care ne permit sa monitorizam in timp real numarul de notificari depuse. Sunt sub 10 ca numar, au transmis reprezentantii a doua banci locale din varful clasamentului bancar.

S-a lansat cea mai scumpa calatorie cu avionul din lume: apartamentul zburator, la pretul unei locuinte cu doua camere de pe Calea Mosilor VIDEO

Cea mai scumpa calatorie cu avionul din lume, dus-intors, costa 67. 000 euro si include rezervarea unui apartament de lux cu doua camere, pretul unei locuinte similare in zona Mosilor din Bucuresti.

Americanii au creat cel mai performant brat robotic din lume

DARPA a creat un brat robotic care pare inspirat de filmele SF. Johnny Matheny, un cetatean american din statul Florida, si-a pierdut partea inferioara a bratului stang in urma cu 8 ani de zile din cauza cancerului. Acesta nu a renuntat, insa, sa spere si la un moment dat a inceput sa colaboreze cu diversi [].

Proiect de dimensiuni biblice, in SUA. Megaconstructia dintr-un parc de distractii seamana perfect cu cea mai mare ambarcatiune de lemn din Biblie (VIDEO)

O replica a Arcei lui Noe, care a costat peste 90 de milioane de dolari, a fost construita intr-un parc de distractii din Kentucky. Lunga de peste 155 de metri si inalta de aproape 25 de metri, re.

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan: Romanii sunt cei mai pro-americani, dar propaganda poate schimba tendinta / Retorica anti-TTIP este in cea mai mare parte gresita

In ziua cand era inaugurata baza de la Deveselu, la o dezbatere de la Bucuresti un ministru atragea atentia: Romania e cea mai pro-americana tara din Europa. Dar tendinta nu este definitiva, daca propaganda da roade lucrurile se pot schimba. Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, a vorbit astfel la o conferinta pe tema efectelor acordului de liber schimb negociat in prezent de UE si SUA TTIP), unde s-a referit in mod repetat la riscurile propagandei si a apreciat ca tratativele pentru TTIP trebuie sa se incheie cat mai repede, pentru ca avem nevoie de o Europa puternica si, tinand cont de ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani, acest acord va fi tot mai important.

Cea mai batrana persoana din lume a murit

Cea mai varstnica persoana din lume, Susannah Mushatt Jones, a murit joi la New York la varsta de 116 de ani, a anuntat un grup de cercetatori citat de agentia Reuters. Dupa decesul americancei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )