Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cea mai mare aberatie cu fonduri europene din Romania, refinantata cu o suma fabuloasa. Groapa de gunoi din varful muntelui va fi terminata in curand

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare aberatie cu fonduri europene din Romania, refinantata cu o suma fabuloasa. Groapa de gunoi din varful muntelui va fi terminata in curand

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat continuarea a 11 proiecte din mai multe regiuni din Romania, cu o finantare din partea Uniunii Europene de peste 500 de milioane de euro, printre care si cele doua depozite de deseuri din judetul Suceava, de la Moara si cel din Pasul Mestecanis si infrastructura aferenta. continuă pe Adevărul

Lufthansa pierde titlul de cea mai mare companie aeriana europeana in favoarea Ryanair

Compania aeriana irlandeza low-cost Ryanair a devansat compania germana Lufthansa din pozitia de cea mai mare companie aeriana europeana in functie de numarul de pasageri transportati, dupa ce compania germana a anuntat marti o crestere slaba, de doar 1,8% a numarului de pasageri transportati in 2016, potrivit Reuters.

Cea mai mare maternitate din Moldova, sabotata de propriul consilier juridic. Ne aflam intr-o situatie unica in tara

Cea mai mare maternitate din Moldova duce de un an un razboi absurd cu propriul consilier juridic. Maternitatea Cuza-Voda din Iasi are mai multe procese.

Opel inregistreaza cea mai mare crestere a cotei de piata

2016 a fost un an bun pentru Opel/Vauxhall care a realizat din nou cresteri semnificative ale vanzarilor anuale. Conform datelor provizorii, producatorul auto din Russelsheim a vandut aproximativ 1,16 milioane de autovehicule in 2016. Aceasta cifra reprezinta o crestere cu aproximativ 46. 000 de autovehicule sau de patru procente fata de anul precedent si este cel mai mare volum de vanzari din 2011.

Dubaiul va construi cel mai mare port de agrement din Orientul Mijlociu

Emiratul Dubai a dezvaluit luni un nou megaproiect turistic, ce prevede construirea celui mai mare port de agrement din Orientul Mijlociu, care va avea aproximativ 1. 400 de locuri de acostare pentru iahturi de lux, releva AFP, conform Adevarul .

Ryanair, mai sus decat Lufthansa: a devenit cea mai mare companie aeriana din Europa dupa numarul de pasageri

Compania low-cost Ryanair a depasit Lufthansa si a devenit astfel cea mai mare companie aeriana din Europa dupa numarul de pasageri in 2016, scrie Deutsche Welle.

Care este cea mai mare problema a platformei Android

Google lanseaza in fiecare luna valorile de distributie ale Android si, de fiecare data, acestea spun o poveste ingrijoratoare. Numarul terminalelor cu Android din piata este foarte mare. Peste 85% dintre toate telefoanele inteligente din piata folosesc sistemul de operare creat de Google. Din pacate, modul defectuos prin care gigantul din Mountain View ofera actualizari [].

Ninsorile se intorc, marti seara, in cea mai mare parte a tarii. Este in vigoare si un cod portocaliu de ger. Temperaturile ar putea ajunge pana la -29 de grade

Un cod portocaliu de ger puternic si polei va intra in vigoare, marti seara, in mai multe regiuni. Totodata, meteorologii au emis un cod galben de ninsoare, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Ninsorile se intorc, marti seara, in cea mai mare parte a tarii. Pana miercuri, va fi in vigoare si un cod portocaliu de ger. Temperaturile ar putea ajunge pana la -29 de grade

Un cod portocaliu de ger puternic si polei va intra in vigoare, marti seara, in mai multe regiuni. Totodata, meteorologii au emis un cod galben de ninsoare, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Topul oraselor in care turistii prefera sa ramana peste noapte. Hunedoara a inregistrat cea mai mare crestere

Desi impresioneaza prin numarul si importanta obiectivelor turistice, Hunedoara continua sa ramana in urma altor judete din vestul tarii si din Transilvania, in ce priveste atragerea turistilor. Anual 150. 000 de turisti aleg sa ramana cel putin o noapte la hotelurile si pensiunile din judet, iar dintre acestia doar 10. 000 sunt straini.

La 98 de ani, instructorul de yoga cu cea mai mare experienta din lume impartaseste tainele bucuriei de a trai: Nimic nu este imposibil FOTO VIDEO

Preda yoga de peste 75 de ani, persevereaza si se simte tot mai tanara. Tao Porchon-Lynch, instructorul cu cea mai mare experienta din lume la yoga, a descoperit secretul catre o viata echilibrata prin sport, gandire sanatoasa si o alimentatie care o mentine tanara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )