Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cea mai mare amenda de circulatie data vreodata in Romania! Ce a facut un vasluian care a fost nevoit sa plateasca 10.000 de lei

Playtech Playtech,
Cea mai mare amenda de circulatie data vreodata in Romania! Ce a facut un vasluian care a fost nevoit sa plateasca 10.000 de lei

Un sofer din Vaslui a primit cea mai mare amenda care s-a dat vreodata in Romania, dupa ce a incalcat mai multe reguli de circulatie. Pe langa faptul ca a trebuit sa platesca 10. 000 de lei pentru abaterile de la Codul Rutier, vasluianul a ramas fara permis pentru o perioada de 90 de zile. Cea . continuă pe Playtech

Pozitia cheie pe care o are Romania in cea mai mare urgenta la nivel european

Europa se pregateste sa rezolve cea mai presanta problema de pe continent si chiar a declarat stare de urgenta pe acest subiect. Si Romania, prin comisarul european, va juca un rol cheie.

Cum arata lobby-ul inteligent din Bucuresti cu cea mai mare podea cinetica din lume dintr-o cladire de birouri

Globalworth, cel mai mare proprietar de spatii de birouri din Romania, dupa dimensiunea portofoliului, a inaugurat in cadrul cladirii Globalworth Tower din Bucuresti cel mai inteligent lobby din regiune, care include o serie de inovatii si premiere.

CEA MAI MARE LISTARE MONDIALA DIN ACEST AN Debut solid al gigantului Alibaba la Bursa din Hong Kong

Actiunile celui mai mare retailer online din China, Alibaba Group Holding Ltd. , au inregistrat, ieri, un debut solid la Bursa de la Hong Kong HKEX), in una dintre cele mai asteptate listari din acest an, transmit Xinhua si Reuters, conform Agerpres.

Interviu cu istoricul Thierry Wolton. Taranii au fost cele mai mari victime si cei care au opus cea mai mare rezistenta comunismului. imi scot palaria in fata lor.

Comunismul a creat un infern cu dimensiuni colosale, si-a schingiuit victimele in moduri inimaginabile si a ucis sute de milioane de oameni. A instaurat ura si frica in societate si a programat perioade de foamete in care au murit zeci de milioane de tarani. Nu exista nici o reusita autentica in comunism, economica, sociala, tehnologica, totul a fost o farsa oribila. Impunatorul volum doi al Istoriei Mondiale a Comunismului al lui Thierry Wolton este dedicat victimelor comunismului. Sunt cuprinse in acest volum mii de relatari despre crime in masa, despre torturi menite sa distruga orice e uman in om, experimente criminale in lagarele si spitalele comuniste. Iar victima cea mai mare a comunsimului a fost taranimea.

Imagini tulburatoare de la un centru pentru persoanele cu handicap: Cea mai mare durere ...

Mai multe imagini tulburatoare de la centrul pentru persoane cu handicap din Urlati au fost facute publice de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a mers intr-ovizita neasteptata. Drumul este.

DOCUMENT Romania are cea mai mare rata a mortalitatii din cauze tratabile din UE

Romania are cea mai ridicata rata a mortalitatii din cauze tratabile dintre tarile UE, arata raportul anual Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. Tara noastra are si una dintre cele mai scazute sperante de viata din Uniunea Europeana - in timp ce media UE este de 80,9 ani, in Romania, speranta de viata este de 75,3 ani.

Dupa plecarea lui Steve Jobs, Apple a suferit acum cea mai mare transformare: cine s-a retras de la conducere

Pentru fanii Apple, timp de cateva decenii, compania a fost sinonima cu trei nume importante Steve Jobs, Steve Wozniak si Jonathan Ive. Produsele gigantului din Cupertino nu ar fi existat fara.

Cea mai mare gaura neagra din galaxia noastra: Nici nu ar trebui sa existe

De curand, a fost facuta o descoperire fara precedent in galaxia noastra, Calea Lactee. Aceasta este foarte importanta pentru ca vizeaza o gaurna neagra a carei existenta ar fi trebuit.

Controale la angajatori. 20.000 de lei, amenda pentru munca nedeclarata

In saptamana 18 22 noiembrie, ITM Calarasi a efectuat zeci de controale, pentru deficietnele constatate fiind aplicate amenzi in valoare de 21. 500 de lei. Cea mai mare sanctiune a fost data pentru munca nedeclarata, 20. 000 de lei.

Anuntul iNGRIJORATOR al Comisiei Europene: Romania are cea mai mare rata a mortalitatii din cauze tratabile din UE (DOCUMENT)

Romania are cea mai ridicata rata a mortalitatii din cauze tratabile dintre tarile UE, arata raportul anual Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. De asemenea,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )