Libnet.ro
UNICEF

05:46

Cea mai mare amenda permisa de lege pentru incadrarea a 15 angajati la negru. in trecut administratorii au fost si cercetati penal

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare amenda permisa de lege pentru incadrarea a 15 angajati la negru. in trecut administratorii au fost si cercetati penal

O firma din Caracal a fost depistata cu 15 angajati fara forme legale, inspectorii de munca aplicand amenda maxima permisa de lege. Angajatorul este un abonat la astfel de sanctiuni. continuă pe Adevărul

Avertizare de vreme rea pentru urmatoarele 3 zile: Ploi torentiale, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila de duminica, ora 15. 00, pana miercuri ora 09. 00 dimineata.

Marea Britanie a devenit cea mai mare piata europeana de sclavi sexuali

Mii de adolescenti romani sunt ademeniti in sclavia si exploatarea sexuala de catre grupuri de traficanti ale caror retele se intind in intreaga Europa.

Intrarea in iad - Groapa sapata de rusi la Kola este cea mai adanca din lume (FOTO)

Rusia a sapat cea mai adanca groapa din lume. Denumita si intrarea in iad, groapa a fost sapata in tmpul Razboiului Rece. Locul ales de Rusia pentru acest proiect a fost Peninsula Kola,.

DOLIU: A murit cea mai BATRANA iNVATATOARE din Romania! Incredibil cati ani avea... (FOTO)

Elena Ciubotaru, cea mai longeviva invatatoare, a incetat din viata la onorabila varsta de 102 ani. Ea a murit vineri, in timp ce se afla la Centrul pentru persoane varstnice din Iasi, unde si-a petrecut ul.

Stirile ProTV: Cea mai adanca groapa sapata de oameni. Este numita si intrarea in iad

In timpul Razboiului Rece, confruntarea SUA - Rusia s-a dat pe numeroase fronturi, iar cele doua tari s-au laudat inclusiv ca vor sapa cea mai adanca groapa din istorie.

VIDEO Manchester United rateaza calificarea in Champions League (1-1 vs Huddersfield); Chelsea, aproape de cea mai importanta competitie europeana (3-0 vs Watford)

Manchester United a remizat, in deplasare, scor 1-1, impotriva celor de la Huddersfield si a ratat calificarea in sezonul viitorul de Champions League. Cu 66 de puncte si un singur meci ramas de disputat, diavolii rosii nu mai pot recupera diferenta fata de locul al patrulea. in alt meci din penultima etapa, Chelsea s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Watford, a urcat pe pozitia a treia si este cu un pas mai aproape de cea mai importanta competitie europeana.

VIDEO Manchester United rateaza calificarea in Champions League (1-1 vs Huddersfield); Chelsea, in cea mai importanta competitie europeana dupa Arsenal vs Brighton 1-1

Manchester United a remizat, in deplasare, scor 1-1, impotriva celor de la Huddersfield si a ratat calificarea in sezonul viitor de Champions League. Cu 66 de puncte si un singur meci ramas de disputat, diavolii rosii nu mai pot recupera diferenta fata de locul al patrulea. in alt meci din penultima etapa, Chelsea s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Watford, a urcat pe pozitia a treia si este cu un pas mai aproape de cea mai importanta competitie europeana.

VIDEO Cristiano Ronaldo a platit o mica avere pe cea mai urata pisica din lume si a botezat-o cu numele unui coechipier de la nationala

Cristiano Ronaldo continua seria extravantelor sale, cu o achizitie de efect. Starul portughez si-a cumparat pisica, si nu orice pisica, ci una despre care englezii scriu ca ar fi cea mai urata din lume.

Al doilea cel mai mare magazin virtual de pe darknet, inchis dupa o operatiune de amploare. Cinci persoane au fost retinute in Germania si Statele Unite

Dupa doi ani de ancheta, al doilea cel mai mare magazin virtual de pe darknet a fost inchis. Cinci persoane au ajuns dupa gratii in cadrul acestei operatiuni internationale.

Fenomene extreme in urmatoarele zile. Avertizarea meteorologilor: Ploi torentiale, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii / Prognoza speciala pentru Bucuresti

Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila de duminica, ora 15. 00, pana miercuri ora 09. 00 dimineata. Vremea in cea mai mare parte a tarii va fi caracterizata de averse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )