Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare banca din Irlanda isi pierde executivii de top

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare banca din Irlanda isi pierde executivii de top

Acestia pleaca la bancile care isi muta sediul din Regatul Unit in Irlanda Zeci de directori executivi ai Allied Irish Banks AIB), cea mai mare banca din Irlanda, au fost recrutati de rivalii care se extind in Dublin din cauza Brexitului iesirea Marii Britanii din UE), ceea ce l-a determinat pe directorul executiv al institutiei sa avertizeze ca plafonul de salarizare strict al tarii face dificila mentinerea acestora, informeaza Financial Times FT). continuă pe Ziarul Bursa

Raetchi, PNL: Turneul lui Dancila n Balcanii de Vest a fost cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romne

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca turneul premierului Viorica Dancila in Balcanii de Vest este cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romane, iar deplasarile sefului Executivului trebuie blocate imediat, transmite Mediafax.

Inmatriculari in Europa: Romania inregistreaza cea mai mare crestere din UE in prima jumatate a anului

Peste 8,6 milioane de masini noi s-au inmatriculat in Europa in primele sase luni ale anului. Germania ramane cea mai mare piata cu peste 1,8 milioane de masini inmatriculate pana la finalul lunii iunie, iar Romania ocupa prima pozitie in topul.

ROR are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinuri, desi Romania se confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa

Vaccinul ROR rujeola-oreion-rubeola) are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romania, desi tara noastrase confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, bilantul ajungand la.

Unde va lucra profesorul care a luat cea mai mare nota la Titularizare in Teleorman

Cea mai mare nota la examenul de Titularizare 2018 din judetul Teleorman l-a obtinut un cadru didactic din orasul Turnu Magurele.

Date oficiale INSP: Vaccinul ROR are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romnia, chiar daca epidemia de rujeola a facut 59 de morti, majoritatea bebelusi nevaccinati

Vaccinul ROR rujeola-oreion-rubeola) are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romania si inregistreaza o valoare mai mare de refuz in mediul urban decat in cel rural, cu toate ca bilantul epidemiei de rujeola declarate in tara noastra in septembrie 2016 a ajuns la 59 de morti cei mai multi dintre ei bebelusi nevaccinati) si 14. 758 de cazuri, arata datele Institutului National de Sanatate Publica.

Concurenta record la cea mai mare universitate din tara. Facultatea la care concureaza 26 de candidati pe un loc

Aproape 20. 000 de candidati si-au depus dosarele de inscriere pentru cursurile de licenta si master la zi si la distanta la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Cea mai batrana femeie din lume a murit! Avea117 ani

Japoneza Chiyo Miyako, cea mai batrana femeie din lume, a murit, la 117 ani. Femeia s-a nascut pe 2 mai 1901 si a devenit cea mai batrana cetateana din Japonia, dupa moartea lui Nabi Tajima in aprilie, care.

A MURIT cea mai batrana persoana din lume! Avea 117 ani (FOTO)

Cea mai batrana persoana din lume a incetat din viata. Japoneza Chiyo Miyako a murit duminica, 22 iulie, la 117 ani, a confirmat, vineri, prefectura din Kanagawa, unde locuia aceasta. Miyako, nascuta pe 2.

A murit cea mai batrna persoana din lume. Familia a descris-o ca fiind o zeita

Chiyo Miyako, cea mai batrana persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani, a anuntat Guinness World Records. Femeia care traia in Japonia a trecut in nefiinta la scurt timp dupa ce recordul sau de longevitate fusese confirmat.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din februarie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )