Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cea mai mare banca din Republica Moldova a ramas fara sefa

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare banca din Republica Moldova a ramas fara sefa

Natalia Vrabie, presedintele Moldova Agroindbank, cea mai mare banca din tara a demisionat. Consiliul Bancii urmeaza sa examineze cererea de demisie. continuă pe Adevărul

Natalia Vrabie si-a dat demisia de la conducerea celei mai mari banci din Republica Moldova

Natalia Vrabie, presedintele Moldova Agroindbank, cea mai mare banca din tara a demisionat. Consiliul Bancii urmeaza sa examineze cererea de demisie.

Unul din adjunctii Nataliei Vrabie, ar putea fi noul sef de la cea mai mare banca din Republica Moldova

Noii actionari ai Moldova Agroindbak MAIB) l-au inaintat pe prim-vicepresedintele bancii Serghei Cebotari pentru postul de sef. Decizia de aprobare ar urma sa fie adoptate la Adunarea generala extraordinara a actionarilor din 28 iunie, anunta agentia Infotag.

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA in Bucuresti: Investitia Lufkin in Romania este cea mai mare investitie din istoria companiei

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA in Bucuresti, Duane C. Butcher, a declarat miercuri, cu ocazia deschiderii fabricii de utilaj petrolier Lufkin din comuna Aricestii Rahtivani, judetul Prahova, ca investitia pe care Lufkin Industries a facut-o in Romania este cea mai mare din istoria companiei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Ambasada SUA in Romania.

Cea mai mare comuna din tara isi face universitate cu 10 milioane de euro. Cu ajutorul penticostalilor

Asociatia Crestina Pro Integritate, de rit penticostal, al carui presedinte este patronul ATP Exodus din Baia Mare, Mircea Cirt, a semnat recent cu primaria din comuna clujeana Floresti contractul care va permite construirea unei universitati si a unui campus modern. Investitia a fost evaluata la 10 milioane de euro. Comuna Floresti este cea mai mare din tara, are, potrivit ultimului recensamant, 27. 000 de locuitori. Summary.

Cea mai mare banca romaneasca isi restrange activitatile din Republica Moldova

Sucursala Bancii Comerciale Romane BCR) de la Chisinau se va limita doar la serviciile pentru companii, anunta grupul BCR, citat de portalul 24H.

FOTO inedite: Cum arata cea mai mare DRONA MILITARA din Europa.

Compania italiana Piaggio Aero a prezentat, marti dimineata, la salonul aeronautic de la Paris, cea mai mare drona din Europa, denumita P. 1HH HammerHead. Noul model se bazeaza pe tehnologia aeronavei P. 180 Avanti II, produsa de aceeasi companie italiana, conform publicatiei Business Insider. Citeste si Cele mai puternice ARMATE din lume. Vezi ce diferente exista intre SUA, Rusia si China! Pentru acest model, proiectantii au marit anvergura aripilor si raza de actiune, iar pe fuselajul dronei .

Unul din adjunctii Nataliei Vrabie ar putea fi noul sef al celei mai mari banci din Republica Moldova

Noii actionari ai Moldova Agroindbak MAIB) l-au inaintat pe prim-vicepresedintele bancii Serghei Cebotari pentru postul de sef. Decizia de aprobare ar urma sa fie adoptate la Adunarea generala extraordinara a actionarilor din 28 iunie, anunta agentia Infotag.

Caz dramatic in judetul Vaslui. Doua fetite din Republica Moldova, abandonate in strada de mama lor

Doua surori, de 1 si 8 ani, din Republica Moldova au fost gasite abandonate in satul Sarateni. Erau flamande si traiau pe drumuri de cel putin 3 luni, de cand au fost parasite de mama lor. Femeia.

Doua fetite din Republica Moldova, gasite abandonate intr-o localitate din judetul Vaslui

Doua fetite originare din Republica Moldova, in varsta de un an si respectiv opt ani, au ajuns in custodia Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului dupa ce au fost abadonate de mama.

WTA: Sorana Carstea, cea mai buna clasare din cariera - Se afla pe locul 22

Sorana Carstea a urcat pe locul 22 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera. Jucatoarea din Romania a acumulat 1760 de puncte. Pe prima pozitie se mentine Serena Williams, urmata de Victoria Azarenka si Maria Sharapova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )