Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cea mai mare banca din SUA dupa active, JPMorgan, a fost amendata cu profitul pe 3 minute. A incalcat o regula de 6.300 de ori

România Liberă România Liberă,
 Cea mai mare banca din SUA dupa active, JPMorgan, a fost amendata cu profitul pe 3 minute. A incalcat o regula de 6.300 de ori

Cea mai mare banca din SUA dupa active, JPMorgan Chase, a fost amendata cu 95. 000 dolari, suma egala cu profitul pe care l-a obtinut anul trecut in circa 3 minute, dupa ce nu a raportat adecvat de 6. 300 de ori tranzactii cu obligatiuni catre un sistem de urmarire a preturilor. continuă pe România Liberă

Cea mai mare banca din SUA, amendata cu profitul pe 3 minute

JPMorgan Chase, cea mai mare banca din SUA dupa active, a fost amendata cu 95. 000 dolari, suma egala cu profitul pe care l-a obtinut anul trecut in circa 3 minute. Institutia nu a raportat adecvat de 6. 300 de ori tranzactii cu obligatiuni catre un.

Familia regala din Qatar va prelua o participatie semnificativa la cea mai mare banca din Germania

Familia regala din emiratul arab Qatar va participa cu aproape doua miliarde de euro la o majorare de capital in valoare de opt miliarde de euro la Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, scrie Mediafax. Deutsche Bank a majorat capitalul cu 10,2 miliarde de euro in 2010 si cu 3 miliarde de euro in 2013, insa fondurile nu au fost suficiente pentru a linisti temerile investitorilor privind situatia capitalului, in contextul reglementarilor mai stricte ale autoritatilor europene, potrivit CNBC.

Gigantul Alibaba ar putea fi cel mai mare IPO din SUA: de ce are succes si cum functioneaza business-ul chinezesc

Grupul Alibaba, gigantul eCommerce chinezesc fondat in 1999, ar putea fi cel mai mare IPO din SUA din toate timpurile. Compania a trimis datele necesare pentru a putea incepe sa vanda actiuni la New York Stock Exchange.

Creditele neperformante din China, in cea mai mare crestere din 2005

Creditele neperformante din China au inregistrat, in trimestrul intai din acest an, cea mai mare crestere din 2005, pe fondul incetinirii avansului economiei tarii, care a cauzat sporirea numarului falimentelor.

Se pregateste cea mai mare parcare din Targoviste. Va avea 700 de locuri

Primarul Gabriel Boriga a promis ca saptamana viitoare, muncitorii vor amenaja parcarea din spatele Cimitirului Simuleasa. Edilul spune ca locul va deveni cea mai mare parcare din Targvoiste, cu 680 de locuri de parcare. Echipa Primariei Targoviste este zilnic in teren pentru a vedea cum decurg lucrarile de asfaltare si modernizare prin Programul Integrat de Dezvoltare Urbana.

SSIF Broker, cea mai mare crestere din indicele BET

Actiunile SSIF Broker BRK) s-au apreciat cu 5,37%, in perioada 20 aprilie - 20 mai, raportat la moneda euro, oferind cel mai bun randament din indicele BET, al celor mai lichide zece actiuni listate.

FOTO Stuful curata apele uzate, la Orhei. Cum lucreaza cea mai mare statie din Europa de epurare a apelor, cu ajutorul plantelor

Din septembrie anul trecut, orheienii se pot lauda cu cea mai mare din Europa statie de epurare a apelor cu ajutorul plantelor, ridicata cu milioane de euro oferiti de UE.

JPMorgan a fost amendat in SUA cu 95.000 de dolari, profitul pe 3 minute, dupa ce a incalcat o regula de 6.300 de ori

JPMorgan Chase, cea mai mare banca din SUA dupa active, a fost amendata cu 95. 000 dolari, pentru ca nu a raportat adecvat de 6. 300 de ori tranzactii cu obligatiuni catre un sistem de urmarire a preturilor.

JPMorgan a fost amendata in SUA cu profitul pe 3 minute, dupa ce a incalcat o regula de 6.300 de ori

JPMorgan Chase, cea mai mare banca din SUA dupa active, a fost amendata cu 95. 000 dolari, suma egala cu profitul pe care l-a obtinut anul trecut in circa 3 minute, dupa ce nu a raportat adecvat de 6. 300 de ori tranzactii cu obligatiuni catre un sistem de urmarire a preturilor, scrie Mediafax. Autoritatea pentru Reglementare in Industria Finaciara Finra) din SUA a amendat in ultimele cinci luni si alte institutii financiare pentru nereguli similare, inclusiv Morgan Stanley, Deutsche Bank, Goldman Sachs si Citigroup, potrivit Bloomberg.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor din constructii din UE

Romania a inregistrat, in luna martie fata de februarie, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana a lucrarilor din constructii, de 10,3%, fiind urmata de Slovenia, cu 8,9% si Italia, cu 1,9%, potrivit datelor Eurostat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )