Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai mare banca elvetiana, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare banca elvetiana, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

Cea mai mare banca elvetiana, UBS, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Bloomberg . continuă pe România Liberă

Cea mai mare banca elvetiana, investigata in Belgia pentru spalare de bani si crima organizata

UBS, cea mai mare banca elvetiana, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Bloomberg. Angajatii UBS au contactat belgieni.

Banca elvetiana UBS, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

UBS, cea mai mare banca elvetiana, este investigata de autoritatile belgiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Bloomberg.

Apple a facut cea mai mare achizitie din istorie pentru a ramane relevanta. Tot ce ar trebui sa stii despre Beats by Apple

Cea mai mare tranzactie din istoria Apple a fost consemnata saptamana aceasta. Plateste trei miliarde de dolari pentru o companie care vinde produse audio la preturi mari. Ceea ce vom vedea in 2014 va fi era unei noi companii Apple, anunta un vicepresedinte. Fondatorul spune ca e din nou cool.

Apple face cea mai mare achizitie din istoria sa: Cumpara producatorul de casti si streaming audio Beats pentru 3 miliarde de dolari

Apple a anuntat miercuri ca a decis sa cumpere cu 3 miliarde de dolari Beats Electronics, o companie care produce unele dintre cele mai populare casti din lume si detine un serviciu de streaming audio, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din istoria Apple, informeaza The Telegraph. Achizitia Beats, companie fondata de producatorul de muzica Jimmy Iovine si de rapperul Dr. Dre in 2008, marcheaza o schimbare in strategia Apple, care in urma cu un deceniu, sub conducerea lui Steve Jobs, a revolutionat industria muzicala prin lansarea iTunes si iPod a caror popularitate a scazut insa intre timp. Apple a introdus anul trecut iTunes Radio, un serviciu de streaming audio sustinut prin reclame, iar prin Beats va putea concura mai bine cu Spotify si Pandora, servicii care domina piata.

Crin Antonescu: Cea mai mare reusita a mea la conducerea PNL este intrarea in PPE

Fostul lider al PNL CrinAntonescu a afirmat in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca, cea mai mare realizare a sa la sefia partidului este intrarea PNLin Partidul Popular.

Crin Antonescu: Cea mai mare reusita a mea la conducerea PNL este intrarea in PPE (VIDEO)

Fostul lider al PNL CrinAntonescu a afirmat in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca, cea mai mare realizare a sa la sefia partidului este intrarea PNLin Partidul Popular.

Un leu pentru autonomia telefonului tau: Cum au rezolvat romanii cea mai mare problema a smartphone-urilor

Smartphone-urile sunt destepte, dar nu sunt de cursa lunga. Daca scoti o zi de autonomie e bine. Astfel, o companie din Romania vrea sa nu mai ramai fara baterie fix atunci cand ai nevoie mai mare de telefon, asa ca a venit cu o idee si profitabila, si utila, scrie ZF.

Cum au rezolvat romanii cea mai mare problema a smartphone-urilor

Smartphone-urile sunt destepte, dar nu sunt de cursa lunga. Daca scoti o zi de autonomie e bine. Astfel, o companie din Romania vrea sa nu mai ramai fara baterie fix atunci cand ai nevoie mai mare de telefon, asa ca a venit cu o idee si profitabila, si utila.

ANM: Cod galben de ploi si vreme rea pentru cea mai mare parte a tarii (FOTO)

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de ploi si vreme rea pentru majoritatea tarii, incluzand 36 de judete. Din dimineata zilei de vineri, 30 mai pana in noaptea de sambata spre duminica 31.

Apple anunta cea mai mare achizitie din istoria companiei

Apple va prelua pentru aproximativ 3 miliarde de dolari compania Beats Electronics, care detine o platforma online de muzica si produce echipament audio, cu scopul de a-si dezvolta prezenta pe piata distributiei online de muzica .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )