Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cea mai mare catastrofa din istoria Cailor Ferate Romane: Accidentul de la Ciurea din 1/13 ianuarie 1917

Antena3 Antena3,
Cea mai mare catastrofa din istoria Cailor Ferate Romane: Accidentul de la Ciurea din 1/13 ianuarie 1917

La Ciurea, in ianuarie 1917, a fost iadul pe pamant, iadul adevarat in toata grozavenia lui, asa cum scrie Elena Emandi intr-un volum de memorii din 1919. Cel mai cumplit accident feroviar din istoria. continuă pe Antena3

Blaga: Ne batem la prezidentiale cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca in campania pentru prezidentiale cele doua partide din ACL trebuie sa se bata cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, indicandu-l pe premierul Victor Ponta. Ne batem cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, Victor Ponta. Om din asta nu ati mai vazut. Eu spuneam acum un an de zile - si a si fost preluata expresia de catre altii - ca Ponta minte cum respira, dar uitati-va la el, minte de dimineata pana seara, a sustinut Blaga.

Ponta: Cea mai mare mizerie a acestui an politic s-a produs - Macovei s-a autocomparat cu Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta a atacat-o dur pe Monica Macovei dupa ce aceasta s-a comparat cu Nelson Mandela. El a catalogat aceasta afirmatie ca fiind cea mai mare mizerie a acestui an politic, sustinand ca Macovei.

Fortele kurde au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul, de la jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI), care detineau controlul asupra acestuia de zece zile, au anuntat duminica oficiali irakieni. Barajul de la Mosul a fost complet eliberat, a declarat Ali Awni, un reprezentant al principalului partid kurd irakian, adaugand ca in prezent au loc lupte la Tal Kayf, o localitate aflata sub controlul jihadistilor, situata la aproximativ 100 de kilometri est de baraj.

Kurzii au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul. Barajul de la Mosul a fost complet eliberat, a declarat Ali Awni, un.

Gardos, transferat la Southampton: Este cea mai fericita zi din viata!

Florin Gardos, fundasul transferat de Southampton de la Steaua Bucuresti, a declarat la semnarea contractului cu gruparea engleza ca este cea mai fericita zi din viata sa si ca i s-a indeplinit visul de a evolua in Anglia. Fostul stelist a semnat cu englezii pana in 2018.

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara, evolutie care sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice,.

Ofensiva kurda pentru recucerirea celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a recuceri de la jihadistii din gruparea Statul Islamic ISI) barajul de la Mosul, cel mai mare din Irak .

Cetatea Feldioara, cea mai veche fortificatie din judetul Brasov, va putea fi vizitata incepand cu anul viitor

Cetatea teutonilor cum mai este numita cetatea din Feldioara este cea mai veche fortificatie din Tara Barsei fiind atestata documentar de la 1225. Ajunsa ruina, ea este acum reabilitata de o firma specializata in restaurarea monumentelor istorice. Lucrarile costa 15 milioane de lei si se vor finaliza in 2015.

Darien, locul unde s-a infundat cea mai lunga autostrada din lume

Cea mai lunga autostrada din lume, drumul pan-american de 48. 000 de kilometri ce porneste din Alaska si se termina in extremitatea sudica a Argentinei, este intrerupta de o zona ce a devenit calcaiul lui Ahile pentru toti constructorii timp de secole: culoarul Darien. E zona ce separa cele doua Americi, unul dintre cele mai salbatice tinuturi de pe planeta.

Kurzii au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul, de la jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI), care detineau controlul asupra acestuia de zece zile, au anuntat duminica oficiali, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )