Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cea mai mare colectie de zadii din Romania pusa in valoare in fata a peste 1000 de bistriteni in inima orasului

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare colectie de zadii din Romania pusa in valoare in fata a peste 1000 de bistriteni in inima orasului

1250 de fete au participat marti seara la unul dintre cele mai grandioase evenimente care au avut in centru costumul popular. Manifest zadia a adunat pe Stadionul Municipal 2500 de zadii, 1250 de fete si alti peste 1000 de bistriteni, care au ignorat frigul pentru a admira una dintre cele mai importante piese ale costumului popular. continuă pe Adevărul

Cea mai mare parte a licitatiei de implementare a televiziunii digitale terestre in Romania poate continua/CNSC a respins contestatia facuta de Frontal Communication

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) a decis in 25 septembrie ca cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 101,5 milioane lei, care este demarata de Societatea Nationala de Radiocomunicatii, poate continua. CNSC a respins practic contestatia formulata de Frontal Communication, care a cerut reevaluarea ofertei declarate castigatoare a asocierii Ericsson Telecommunications Romania - Ericsson AB.

Babes-Bolyai are peste 10.000 de boboci. Au inceput cursurile la cea mai mare univesitate din tara

Universitatea Babes-Bolyai si-a deschis luni, portile pentru un numar de 10. 868 de studenti in anul I, nivel licenta. Numarul bobocilor din acest an este in crestere cu peste 1. 300 fata de anul trecut.

Cel mai valoros abecedar tiparit vreodata in Romania. Colectionar: Scriere si Cetire al lui Ion Creanga este diferit de tot ce inseamna astazi manual scolar

Cea mai mare colectie de abecedare din Romania a fost adunata de un invatator din Braila. intre cele peste 200 de lucrari rare, piesa de rezistenta este reprezentata de abecedarul reeditat al lui Ion Creanga, din 1868. Alte manuale scolare de limba romana, matematica, istorie si geografie dateaza din anii 1920.

Simona Halep la Wuhan: romanca are drumul deschis spre trofeu. Cine e cea mai mare amenintare pentru ea

Simona Halep e favorita numarul 1 la Wuhan, acolo unde a ajuns deja in optimi. Iar la cum a scapat, pe rand, de nume grele, constanteanca are motive intemeiate sa se gandeasca la castigarea turneului.

Divortul lui Dan Adamescu, cea mai mare taxa de timbru: 50 milioane euro

Incendiu puternic la cea mai mare moschee din Marea Britanie

CaN Romania: Ice Bucket Challenge, cel mai mare dus organizat din istorie

Romania are a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28

Economia romaneasca are finante publice sustenabile, Romania avand a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28 si un deficit bugetar redus, scrie premierul Victor Ponta, luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Aceasta imprimanta 3D va crea case din pamant la fel ca cea a bunicii

Cea mai mare imprimanta 3D din lume nu este chiar ceea ce te asteptai. in loc sa creeze obiecte din plastic sau metal, ridica locuinte din pamant.

INFOGRAFIC Aproape jumatate din tinerii europeni sunt someri, desi este cea mai educata generatie din istorie

Copiii si tinerii europeni petrec cel putin 17 ani in sistemul de invatamant, iar tendinta este de crestere a anilor de studiu, ei reprezentand statistic cea mai educata generatie din istorie. Totusi, aproape 30% din tinerii nativi sunt someri, in timp ce numarul celor de origine straina atinge aproape 50%, arata raportul Comisiei Europene, publicat in luna septembrie, pentru anul 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )