Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cea mai mare companie aeriana din Europa a anulat 673 de curse. Zeci de mii de pasageri din mai multe state au fost afectati

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare companie aeriana din Europa a anulat 673 de curse. Zeci de mii de pasageri din mai multe state au fost afectati

Compania aeriana Scandinavian airline SAS) a anulat vineri 673 de curse aeriene, afectand aproximativ 72 . 000 de pasageri, dupa ce pilotii au intrat in greva. continuă pe Adevărul

Cea mai mare companie aeriana din Europa a anulat 673 de curse. Zeci de mii de pasageri din mai multe state au fost afectati

Compania aeriana Scandinavian airline SAS) a anulat vineri 673 de curse aeriene, afectand aproximativ 72 . 000 de pasageri, dupa ce pilotii au intrat in greva. Cursele anulate aveau drept destinate state ca.

Business report: Berea craft, noua vedeta in Romania. Cat castiga fabricantii de bere artizanala; De unde provine cea mai mare parte a articolelor de imbracaminte importate in Europa; Statul a tras teapa celor mai buni dintre contribuabili

Cat de prost e distribuita cea mai mare crestere a costului muncii din UE. Romania conduce detasat in. Gazprom vrea sa se extinda in Argentina. Grupul Gazprom ia in considerare posibilitatea implementarii unor.

Microsoft a depasit Apple, devenind cea mai valoroasa companie din lume

Capitalizarea de piata a Microsoft a depasit joi 1. 000 de miliarde de dolari, pentru prima oara intr-o sedinta de tranzactionare regulata, depasind valoarea Apple si devenind cea mai valoroasa companie americana tranzactionata public, dupa venituri si profit care au fost peste asteptarile analistilor.

FOTO Al doilea cel mai mare diamant brut din istorie, de 1.758 de carate, descoperit in Botswana

Al doilea cel mai mare diamant brut din istorie, de 1. 758 de carate, cu o dimensiune ce o depaseste pe cea a unei mingi de tenis, a fost descoperit intr-o mina din Botswana, potrivit skynews. com, citat de Mediafax.

Romania a inregistrat al doilea cel mai mare deficit bugetar din UE in 2018

Un singur stat membru al Uniunii Europene - Cipru - a avut anul trecut un deficit guvernamental calculat pe baza metodologiei ESA 2010, sistemul conturilor europene - n. r. ) mai mare de 3% din PIB, in timp ce Romania a avut un deficit bugetar de 3% din.

Pe ce cheltuiesc diverse nationalitati cea mai mare parte din salariu

Conform unui nou studiu, cheluirea venitului depinde foarte mult de tara din care provine o persoana, iar la nivel national, sunt multe similaritati infelul in care cetatenii isi cheltuiesc.

Gazprom se implica puternic in sectorul energetic din Argentina! Ce a anuntat gigantul rus

Gazprom se gandeste la posibilitatea de a achizitiona o participatie in YPF - cea mai mare companie petroliera din Argentina, transmite TASS preluata de economica. net. Grupul Gazprom ia in considerare.

Amber, un studio romanesc de jocuri, a raportat pentru 2018 cea mai mare cifra de afaceri din istoria companiei

Amber un studio studio romanesc independent de dezvoltare de jocuri video, a raportat pentru anul 2018, cea mai mare cifra de afaceri din istoria companiei, 29,7 milioane Lei 7. 55 milioane de dolari).

Gazprom vrea sa se extinda in Argentina

Gazprom ia in considerare posibilitatea achizitionarii unei participatii in YPF, cea mai mare companie petroliera din Argentina, a anuntat ieri grupul energetic rus, transmite Itar-TAS.

Schimbarile climatice afecteaza padurile din Europa. Carabusii de scoarta fac ravagii

Verile fierbinti si uscate din ultimii ani din Europa Centrala au adus schimbari climatice devastatoare pentru paduri, mai exact inmultirea carabusilor de scoarta. Cea mai afectata tara este Cehia, unde o mare parte din padurile de molid au trebuit taiate, scrie Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )