Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai mare companie aeriana romaneasca are o noua conducere. Gheorghe Racaru se retrage dupa 14 ani

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare companie aeriana romaneasca are o noua conducere. Gheorghe Racaru se retrage dupa 14 ani

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, anunta retragerea din functie a directorului general Gheorghe Racaru si nominalizarea lui Marius Puiu in functia de director general al companiei. continuă pe Adevărul

Cea mai mare companie aeriana romaneasca are o noua conducere

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, anunta retragerea din functie a directorului general Gheorghe Racaru si nominalizarea lui Marius Puiu in functia de director general al companiei.

Marius Puiu, noul CEO al companiei Blue Air

Conducerea Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, a fost astazi predata lui Marius Puiu, acesta preluand functia executiva de la Gheorghe Racaru.

Au picat pe capete la Bac-ul de toamna. Care a fost cea mai mare medie

Din cei 548 de candidati inscrisi, peste 100 au dat bir cu fugitii de la sesiune de toamna a examenului de Bacalaureat.

Adevarul din spatele reducerii deficitului. Indicatorul a fost calculat la un PIB mai mare, iar veniturile sunt sezoniere

Finantele au anuntat, joi, un deficit bugetar in scadere, la sapte luni. Daca la finalul lunii iunie era de 1,61% din PIB, in iulie a ajuns la 1,26%. Indicatorul se calculeaza ca procent din produsul intern brut nominal. in august, cand s-a facut proiectul de rectificare bugetara, autoritatile au estimat un PIB in crestere la 945 miliarde lei. Aceasta noua cifra se gaseste in executia bugetara publicata de Minister. Astfel, raportandu-se la un PIB mai mare, deficitul este mai mic.

Romani, fiti mandri: Robert Hajnal, performanta formidabila la cea mai tare cursa de ultramaraton din lume

Cei mai multi oameni au auzit de Tibi Useriu, deoarece cursele sale sunt extrem de bine mediatizate in Romania printr-un PR puternic. Ceea ce a realizat insa, astazi, Robert Hajnal e o performanta mult mai importanta, avand in vedere ca rezultatul sau s-a inregistrat in cea mai tare cursa de ultramaraton din lume.

Artificiile prin care Guvernul a redus deficitul bugetar. Gaura ramane de doua ori mai mare decat anul trecut si de 7 ori mai mare decat in 2016

Executia bugetara pe primele sapte luni arata o scadere considerabila a deficitului bugetar al Romaniei, de la 1,61% din produsul intern brut la 1,26% din PIB, insa acesta este mai mult modificat din pix ca sa para mai mic. Comparativ cu anul trecut, el este insa de doua ori mai mare si de sapte ori mai mare decat in 2016.

Cea mai noua atractie a turistilor: Tur de Bucuresti in Dacia 1310

De anul acesta, Bucurestiul are, pentru turistii straini care vor sa descopere perioada comunista, o noua oferta. Astfel, acestia o pot face chiar la volanul unei Dacii fabricata in anii 80. Ideea.

Care este cea mai nepotrivita data pentru a te casatori. Datele oficiale!

Daca alegi sa te casatoresti in aceasta zi, ai cele mai mari sanse ca in doar cativa ani, tu si partenerul sa ajungeti la divort. Expertii au analizat mai multe cupluri si au stabilit care este cea.

Volkswagen Golf ramane cea mai vanduta masina in Europa in primele 7 luni ale anului. Dacia Sandero, foarte aproape de top 10

Volkswagen Golf este in continuare masina cu cele mai mari vanzari in Europa dupa primele 7 luni ale anului, in timp ce Dacia Sandero s-a apropiat la mai putin de 1300 de unitati de top 10.

Revine Dacia 1300! E incredibil cat costa cea mai iubita masina a romanilor: Tu ti-o permiti? (FOTO)

Dacia 1300 nu a fost unul din modelele care sa aduca laude producatorului auto romanesc, iar in prezent acest model este vazut mai mult ruginind prin parcari decat in circulatie. Cu toate acestea, un sofer.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )