Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare companie petroliera a statului rus cumpara rafinaria din Odesa.

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare companie petroliera a statului rus cumpara rafinaria din Odesa.

Rosneft, cea mai mare companie petroliera din Rusia, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina, preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul unor datorii neplatite de compania unui milionar ucrainean, potrivit cotidianului Kommersant, citat Reuters. Rusia a declansat o criza internationala majora dupa ce a desfasurat trupe in regiunea ucraineana Crimea, determinand autoritatile de la Kiev sa declare mobilizarea generala a trupelor si rezervistilor, in . continuă pe România Liberă

Miscarea pe care cea mai mare companie petroliera din Rusia o va face in Ucraina

Cea mai mare companie petroliera din Rusia, Rosneft, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina. Rafinaria din Odesa a fost preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul.

Cea mai mare companie petroliera din Rusia ar putea prelua rafinaria din Odesa

Rosneft, cea mai mare companie petroliera din Rusia, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina, preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul unor datorii neplatite de compania unui milionar ucrainean, potrivit.

Ministrul britanic de Externe: Situatia din Ucraina, cea mai mare criza din Europa secolului XXI

Ministrul britanic de Externe, William Hague, a afirmat ca situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care Europa a traversat-o in secolul XXI, relateaza BBC News. Aceasta este cea mai mare criza din Europa.

Ministrul britanic de Externe: Ucraina, cea mai mare criza a Europei din secolul XXI

Situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care a traversat-o Europa in secolul XXI, este de parere ministrul britanic de Externe, William Hague. Aflat la Kiev, Hague a declarat pentru BBC Radio 4 ca aceasta est.

William Hague: Ucraina este cea mai mare criza a Europei din secolul XXI

Situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care a traversat-o Europa in secolul XXI, considera ministrul britanic de Externe, William Hague, aflat la Kiev, relateaza BBC News Online.

Studentii de la Intact Media Academy au primit de la profesori cea mai mare provocare

Studentii de la Intact Media Academy au primit de la profesori cea mai mare provocare de pana acum. Sa realizeze un scurt metraj de la scenariu pana la montaj. Au scris scenariul, si-au impartit rolurile unei.

Cea mai mare banca din Romania, BCR, a iesit pe profit in 2013, dupa pierderile din 2012

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut anul trecut un profit net de 598,7 milioane de lei, fata de o pierdere de 1,22 miliarde de lei in 2012, la active in scadere cu 8,9%, la 66,72 miliarde de lei.

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut un profit de aproape 600 milioane lei in 2013

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut anul trecut un profit net de 598,7 milioane lei. Cifra e cu atat mai impresionanta cu cat in 2012 banca a inregistrat o pierdere de 1,22 miliarde lei. Presedintele.

Tesla Motors vrea cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume

Tesla Motors vrea sa construiasca cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume, care ar putea nu doar sa revolutioneze industria, ci si sa declanseze un razboi al ofertelor din partea statelor americane, atrase de investitia de 5 miliarde de.

Dacia inregistreaza cea mai mare crestere a vanzarilor in Franta, cu Sandero pe 5 in topul modelelor

Dacia a inregistrat in primele doua luni ale anului cea mai puternica crestere a inmatricularilor de autoturisme noi in randul marcilor de volum din Franta, cu un avans de 13,9%, la 18. 044 unitati,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )