Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cea mai mare expozitie dedicata ciclismului va avea loc la Romexpo

Antena3 Antena3,
Cea mai mare expozitie dedicata ciclismului va avea loc la Romexpo

Cea mai mare expozitie dedicata ciclismului va avea loc in acest weekend, la Romexpo, conform DC News. Toti pasionatii de ciclism sunt asteptati la intalnirea cu cei mai mari producatori. continuă pe Antena3

Mii de fosti studenti ai Universitatii Trump isi vor primi cea mai mare parte a banilor inapoi

Mii de fosti studenti ai Universitatii Trump isi vor primi cea mai mare parte a banilor inapoi, dupa ce un judecator federal a aprobat vineri o intelegere in acest sens, in suma de 25 de milioane de dolari, relateaza CNN Money.

Enel incepe lucrarile de constructie la cea mai mare centrala fotovoltaica solara de pe continentul american

Enel SpA, prin filiala mexicana Enel Green Power Mexico EGPM), a inceput lucrarile de constructie la centrala fotovoltaica solara Villanueva de 754 MW in Viesca, statul Coahuila, fiind cea mai mare unitate solara in constructie de pe continentul american si cel mai mare proiect solar al Enel la nivel mondial.

Cea mai mare banca ruseasca iese de pe piata din Ucraina

Sberbank, cel mai mare grup bancar rusesc, isi vinde subsidiara din Ucraina, a carei functionare a fost afectata de sanctiunile autoritatilor si de blocajele impuse de activisti ca urmare a crizei dintre Moscova si Kiev.

Cea mai mare greseala pe care o fac crestinii la spovedanie. Un preot explica totul

Preotul comunitatii romanesti din Pireu, Atena, a vorbit despre una dintre cele mai comune greseli legate de spovedanie. Parintele Matei Vulcanescu sustine ca nu e nevoie sa tii post inainte sa te.

Nestle se apropie de pragul de afaceri de 200 mil. euro: Romania are cea mai mare crestere din regiune

Nestle, unul dintre cei mai mari jucatori din industria bunurilor de larg consum din Romania, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 764 mil. lei, in crestere cu 13%, si estimeaza ca ritmul se va mentine si in acest an, a declarat Herve de.

Un copil isi CONDUCE ARMATA de RATUSTE spre cea mai mare BATALIE a vietii sale (VIDEO)

Daca pana acum credeati ca in Game of Thrones se duc cele mai acerbe batalii, inseamna ca nu l-ati intalnit pe acest micut care isi conduce armata de.

Schimbari la Cascada Bigar, declarata cea mai frumoasa din lume. Nu mai este cum stiai

Turistii care vor vizita Cascada Bigar, din Parcul National Cheile Nerei-Beusnita, vor avea parte de o surpriza, incepand din aceasta primavara.Problema cea mai mare legata de vizibilitatea.

In 2016, economia a avut disponibile si neocupate 60.000 de locuri de munca, mai multe cu aproape 10.000. Un sfert dintre ele sunt in industrie. Cea mai mare cerere pe piata este de specialisti

Intr-o economie sanatoasa, o rata ridicata a locurilor de munca vacanteindica o rata a somajului scazuta si invers. Economia noastra e insausor atipica: avem un numar ridicat de joburi care ar putea fi imediatocupate, dar si multi someri care nu isi regasesc competentele in oferta de munca afisata. Sau care considera poate ca salariul prea mic ca saocupe jobul oferit. Datele arata insa ca in economia noastra apar locuri de munca vacante  in sectoare in care absolventii sau somerii nu suntpregatiti. Si mai arata ca avem someri care stiu sa lucreze in industrii care nu ofera locuri de munca vacante. Numarul mediu anual al locurilor de munca vacante a fost de 59. 800, in crestere cu aproape 10. 000, atransmis joi Institutul National de Statistica. Un sfert dintre locurile vacante erau in industrie.

Probleme pentru cel mai mare retailer din Balcani. Rusii de la VTB Bank ii acuza pe croatii de la Agrokor ca au ascuns valoarea datoriilor

VTB Bank, a doua cea mai mare banca din Rusia, acuza retailerul croat Agrokor ca a ascuns parte din datoriile acumulate pana in prezent, care se ridica la circa sase miliarde de.

Cristian Brancu, despre cea mai neasteptata farsa din viata sa: Am simtit cum cade cerul pe mine

Cristian Brancu a povestit cea mai dura farsa pe care a trait-o in viata sa. Culmea nu s-a intamplat pe 1 aprilie.'Am fost dus de nas o data in viata mea, dar in cel mai frumo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3276 seconds )