Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cea mai mare fiertura de raci si scoici, pregatita in Parcul Herastrau

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare fiertura de raci si scoici, pregatita in Parcul Herastrau

Timp de trei zile, in perioada 3-5 octombrie, in Parcul Herastrau din Capitala vor fi preparate cinci tone de raci si o tona de midi. Organizatorii evenimentului sustin ca este vorba despre cea mai mare fiertura de scoici si raci din Europa. continuă pe Adevărul

Romania are cea mai mare suprafata cultivata cu porumb in UE, dar randamentul este slab

Romania are cea mai mare suprafata cultivata cu porumb in UE, dar randamentul obtinut este unul slab. De aceea, tara noastra este departe de primele pozitii in clasament din punct de vedere al productiei pe hectar, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din tara a fost finalizata la Cluj. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania va fi inaugurata pe 31 octombrie. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei, iar lucrarile au inceput in 2011. Comisia de receptie din cadrul Primariei a demarat astazi procedurile de verificare a lucrarilor.

Cum a evoluat bugetul Educatiei in ultimii cinci ani. Anul acesta - cea mai mare finantare de la izbucnirea crizei

Educatia beneficiaza, anul acesta, de cel mai mare buget pe care l-a primit in ultimii patru ani, potrivit datelor obtinute de la Ministerul Educatiei. Anul 2012 a fost cel mai sarac, in timp ce in 2007 Educatia a avut cea mai consistenta finantare.

30 de copii romani au fost SALVATI din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai mare operatiune transfrontaliera din istorie

Treizeci de copii romani au fost salvati de politisti din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai ampla operatiune din istorie impotriva crimei organizate. Este vorba despre o operatiune Europol in 34.

Romania la inaltime: Manastirea Varatec, cea mai mare manastire de maici din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

Constantin: Romania se mandreste cu cea mai mare suprafata cultivata de porumb din UE, dar este printre codase la randament

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana UE) din punct de vedere al suprafetei cultivate cu porumb, insa este departe de prima pozitie in ceea ce primeste randamentul la hectar, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Business Report: Cine a cumparat platforma Policolor. Se vor construi locuinte; Cea mai mare achizitie publica se amana. De ce sunt scosi romanii din afacerea celor 51 de trenuri de metrou; Ce ii ofera statul companiei ENEL ca sa nu plece din Romania?

Ludwik Sobolewski, BVB: IMM-uri din IT, agricultura si servicii financiare vor veni pe platforma AeRO. De ce este interesata Bursa de Valori Bucuresti BVB). Statistica si riscul revenirii la teoria formelor fara fond. Operatorul Pietei de Energie Electrica OPCOM), Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul.

VIDEO Cea mai mare tiroliana din tara poate fi testata la Canionul Sapte Scari

Tiroliana are in total 2,1 km si 23 de trasee atat pentru adulti cat si pentri copii. Este construita intr-un decor natural superb si va fi data in folosinta din 27 septembrie.

VIDEO Cum arata spotul celui mai mare festival de film din Europa dedicat comediei

Spotul oficial al Festivalului International de Film Comedy Cluj a fost lansat azi, 24 septembrie. Acesta a fost realizat de echipa Good Hands, castigatoare a premiului Best Foreign Poster pentru lungmetrajul Roxanne) la Golden Trailer Awards, cea mai prestigioasa competitie a marketingului de film din lume. Festivalul va avea loc la Cluj-Napoca in intervalul 10-19 octombrie.

Hagi, mesaj pentru Simona Halep: Sa aiba ambitia sa fie cea mai buna

Gica Hagi a fost alaturi de Simona Halep in ziua in care sportiva a implinit 23 de ani. Chiar daca Halep sarbatoreste la Beijing, la Open-ul Chinei, Regele i-a transmis un mesaj de ziua ei- sa aiba ambitia de a fi cea mai buna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )