Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat!

Antena3 Antena3,
Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat!

Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat! Iata reteta corecta! Ce trebuie sa stim cand alegem varza? Sa fie bine coapta, indesata, alba si cu foi subtirele. continuă pe Antena3

Teodorovici: Legea pensiilor intra in sedinta de miercuri a Guvernului. Este cea mai mare provocare a Executivului

Proiectul legii pensiilor, care va fi pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, va fi cea mai mare provocare a Executivului, avand in vedere impactul financiar foarte mare, peste limita impusa pentru anul 2019, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Seful Consiliului Concurentei estimeaza ca 2018 poate fi al doilea an cu cea mai mare amenda cumulata data de autoritate in istorie

2018 poate fi anul cand Consiliul Concurentei aplica a doua cea mai mare amenda din istoria sa, dupa sanctiunile cumulate de 205 milioane euro date companiilor petroliere in 2012, a declarat sambata, la Sinaia, presedintele autoritatii, Bogdan Chiritoiu.

Referendum 2018 Un primar din Alba spune ca va ncepe lucrarile la reteaua de apa din satul cu cea mai mare prezenta la referendum

Primarul comunei Spring din judetul Alba, Daniel Rusu, a anuntat ca va incepe lucrarile la reteaua de apa din satul cu cel mai mare procent de prezenta la referendumul pentru familie, scrie Mediafax. Prezenta la urne era duminica, la ora 16. 00, in comuna Spring de 28,15%, in timp ce in intreg judetul Alba era de 16,34%.

INTERVIU Gianina Corondan: Am fost un pionier rebel si am simtit cea mai mare umilinta la o coada

Prezentatoare radio si TV, actrita si cantareata, Gianina Corondan 47 de ani) ne-a vorbit despre oamenii care i-au insuflat stilul nonconformist, ne-a povestit ce sarcina a primit la Revolutie, de ce are fobie de cozi si cum a ajuns sa lucreze in televiziune.

Referendum 2018. Un primar din Alba promite ca satul cu cea mai mare prezenta va beneficia primul de investitia in reteaua de apa potabila

Un primar din Alba incearca sa convinga cat mai multa lume sa vina la referendum cu o promisiune cel putin ciudata: in satul in care se vor prezenta cei mai multi alegatori la votul pentru referendum se va demara investitia privind introducerea apei potabile in comuna.

Cum au ajuns Suceava si Bihor sa aiba cea mai mare prezenta la referendum

Suceava si Bihor se afla printre judetele cu cele mai mari procente de votanti la referendum datorita prezentei unor comunitati semnificative de penticostali si/sau baptisti. Cel putin asa sustin specialistii in teologie, in baza datelor recensamantului din 2011.

Eurostat:Romania a inregistrat a doua cea mai mare scumpire a apartamentelor din UE

Preturile la locuinte in Romania au urcat cu 3,1% in trimestrul doi din 2018, comparativ cu precedentele trei luni, aceasta fiind a treia mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii.

FOTO 50 de ani de la cea mai mare catastrofa feroviara din Romania. Eveniment emotionant in Alba, la monumentul de langa calea ferata

Zeci de persoane au participat duminica, 7 octombrie 2018, la comemorarea victimelor celei mai mari catastrofe feroviare din istoria Romaniei. S-au implinit 50 de ani de la accidentul feroviar de la Bucerdea Grinoasa, din 7 octombrie 1968, soldat cu decesul a 22 de persoane si ranirea altor 72.

Cati romani au votat in strainatate pana la ora 16.00 si unde s-a inregistrat prezenta cea mai mare

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat, sambata, ca, pana la ora 16. 00, au votat in strainatate 23. 491 de persoane, cele mai multe dintre acestea in Italia si Spania unde sunt amenajate si cele mai multe sectii de votare. in schimb, in tari ca Noua Zeelanda, Australia, Japonia sau China, unde unde procesul de votare s-a incheiat pentru prima zi a scrutinului, au fost putine voturi inregistrate.

Referendum 2018. Cati oameni au mers sa voteze in Teleorman pana la ora 10.00. Judetul cu cea mai mare prezenta la urne este din Ardeal

Biroul Electoral Central a dat publicitatii prezenta la vot pentru ora 10. Judetul unde cei mai multi oameni au mers sa voteze la primele ore ale zilei de sambata este Bihor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )