Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cea mai mare greseala din istoria SUA, in viziunea lui Donald Trump

B1 B1,
Cea mai mare greseala din istoria SUA, in viziunea lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump considera ca interventiile fostului lider George Bush in Orientul Mijlociu reprezinta cea mai mare greseala din istoria Statelor Unite. Cea mai mare greseala facuta. continuă pe B1

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, pentru a saptea luna consecutiv. Potrivit Eurostat, in august inflatia a ajuns la 4,7%, in timp ce.

Eurostat: Romania a avut si in luna august cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat in iulie, pentru a saptea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,7%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,1%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Am avut din nou cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele UE

Pentru a saptea luna consecutiv, tara noastra a avut, in luna august, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a saptea luna consecutiv

Romania a avut in august, pentru a saptea luna consecutiv, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata.

Sorina Pintea despre asigurarile de sanatate: Romnii au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si n tarile vest europene. Din pacate, avem cea mai mica contributie din Europa

Pacientii din Romania au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si in tarile vest europene, cu care intotdeauna ne comparam, dar din pacate avem cea mai mica contributie din Europa si contribuim 5 milioane pentru 17 milioane, a afirmat luni ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu s-a referit, in declaratiile sale recente privind posibile pachete de servicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate, la faptul ca cetatenii din Romania nu vor beneficia de servicii egale in ce priveste programele de sanatate.

O gravida a fost transportata in toiul noptii pana la Bucuresti, dupa ce medicii din cea mai mare maternitate din zona au refuzat sa o primeasca

O gravida din Barlad, care putea naste in orice moment, a fost refuzata de medicii Maternitatii Cuza Voda din Iasi, dupa ce ginecologii din Barlad si-au declinat competenta, data fiind complexitatea.

Gravida transportata in toiul noptii pana la Bucuresti, dupa ce medicii din cea mai mare maternitate din Moldova au refuzat sa o primeasca

O gravida din Barlad, care putea naste in orice moment, a fost refuzata de medicii Maternitatii Cuza Voda din Iasi, dupa ce ginecologii din Barlad si-au declinat competenta, data fiind complexitatea cazului. in toiul noptii, gravida a fost transportata aproape 300 de kilometri pana la o maternitate din Bucuresti.

Apple a achitat cea mai mare amenda, ca sa salveze Imaginea Irlandei

Dupa cateva decenii in care a profitat de taxe infime din partea guvernantilor irlandezi, Apple a decis sa plateasca din urma toate taxele pe care le-ar fi achitat in mod normal. in urma.

Apple a achitat cea mai mare amenda ca sa salveze imaginea Irlandei

Dupa cateva decenii in care a profitat de taxe infime din partea guvernantilor irlandezi, Apple a decis sa plateasca din urma toate taxele pe care le-ar fi achitat in mod normal. in urma.

Cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est are loc la Bucuresti: concurs de hackeri buni

DefCamp se desfasoara pe 8-9 noiembrie in Bucuresti, unde sunt asteptati peste 1. 500 de participanti din toata lumea.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3769 seconds )