Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cea mai mare greva din istoria omenirii: Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore

B1 B1,
Cea mai mare greva din istoria omenirii: Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore

Zeci de milioane de indieni au intrat intr-o greva care s-ar putea concretiza in cea mai mare actiune de acest fel din lume, potrivit Los Angeles Times. Se pare ca, in urma estimarilor unor. continuă pe B1

Cea mai mare companie aeriana romaneasca anunta patru noi rute care leaga Clujul de Europa

Cea mai mare companie aeriana romaneasca, Blue Air, anunta ca va opera patru noi rute de pe aeroportul international din Cluj-Napoca.

Cea mai bogata femeie din Baragan, jefuita de menajera

Cea mai bogata femeie din Baragan a fost jefuita la sfarsitul saptamanii trecute de o adevarata avere. Alina Naghi, vaduva regelui mezelurilor, fondatorul imperiului Aldis, care a.

FOTO. Cea mai cautata terorista din lume. Jihadista britanica Sally Jones le invata pe femeile din toata lumea sa se arunce in aer pentru Statul Islamic

De mai bine de doi ani, jihadista britanica Sally Jones este cea mai cautata terorista din lume. De cand a fugit din Kent in Siria, pentru a se casatori cu Junaid Hussain, un luptator ISIL Statul Islamic din Irak si Levant) din Birmingham, o serie de mesaje descoperite pe retelele de socializare sunt singurele indicii despre viata acestei femei din interiorul califatului terorist, relateaza The Telegraph.

Cea mai mare dilema privind tehnologia: vrem siguranta sau confort?

Poate crezi ca cercetatorii in securitate cibernetica sunt putin) paranoici, isi acopera camera web a laptopului tot timpul si prefera sa foloseasca dispozitive mai putin performante din punct de vedere al tehnologiei, dar mai sigure. Asta, pe langa cele mai tari solutii de securitate doar noi le cream, nu :)? pe care le [].

O banda de spargatori terorizeaza cea mai mare comuna din judetul Galati. 15 magazine, pradate in cateva zile VIDEO

Chiar daca spargerile au fost inregistrate de camerele de supraveghere, deoarece hotii purtau cagule nu s-a reusit, cel putin deocamdata, identificarea faptuitorilor.

Elena Udrea iubeste din nou. Cea mai ravnita blonda din politica a spus da unei noi povesti de dragoste. Cine este IUBITUL fostei consiliere prezidentiale si cat de HOT arata (FOTO)

Soarele a rasarit in sfarsit pe strada Elenei Udrea in ceea ce priveste viata amoroasa. Cea mai ravnita blonda din politica este din nou fericita dupa despartirea de fostul sot,.

Povestea celei mai mari tragediene din istoria teatrului romanesc. Cum a ajuns preferata imparatului Franz Josef

Agatha Barsescu a fost una dintre cele mai mari actrite romane ale secolului trecut, considerata de unii critici drept cea mai mare tragediana din istoria teatrului romanesc. Numele sau a stralucit pe firmamentele scenelor din Viena, fiind rasplatita cu titlul de Actrita a Curtii Imperiale.

Cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani: Satenii din Botosani stau la mila pompierilor pentru apa potabila

De trei ani de zile, judetul Botosani este lovit de seceta. Zeci de iazuri, sute de fantani si opt paraurisunt secate, oamenii fiind nevoiti sa stea la mila.

National Geographic lanseaza inainte de potop, documentar produs de DiCaprio: Schimbarile climatice, amenintarea cea mai mare asupra planetei noastre

National Geographic Channel anunta ca a obtinut drepturile internationale pentru documentarul inainte de potop, un documentar despre schimbarile climatice, produs de realizatorul Fisher Stevens, castigator al premiului Oscar, alaturi de actorul detinator al premiului Oscar, activist ecologist si Mesager al Pacii din partea ONU, Leonardo DiCaprio.

Ziua Nationala a Curateniei. Let s Do It, Romania!, cea mai mare revolutie a voluntarilor care strang deseurile

Pe 24 septembrie, voluntarii vor face tara luna in cadrul unei noi editii a Let`s Do It, Romania!. Oameni din toate judetele sunt invitati sa raporteze zone cu deseuri si sa contribuie la Harta Deseurilor, un instrument unic in tara, pe baza caruia voluntarii vor iesi la curatenie.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )