Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului din tara a fost platita, desi ANAF nu a finalizat cercetarea veniturilor persoanei in cauza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului din tara a fost platita, desi ANAF nu a finalizat cercetarea veniturilor persoanei in cauza

Agentia Judeteana de Prestatii Sociale Sibiu a platit unui sibian cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului din tara, de aproximativ 35. 000 de euro, desi reprezentantii ANAF nu au finalizat cercetarea veniturilor barbatului. Conducerea. continuă pe Wall-Street Ro

S-a platit cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalenta cu suma de 35.000 de euro pe luna

Un tata, om de afaceri din municipiul Sibiu, a incasat miercuri cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalentul in lei a 35. 000 de euro.

Cu ancheta ANAF in desfasurare, statul a platit cea mare mare indemnizatie pentru cresterea copilului din Romania

Chiar daca ANAF a inceput o ancheta cu privire la cea mai mare indemnizatie din Romania pentru cresterea copilului in valoare de 35. 000 de euro pe luna, aceasta a fost platita.

Statul a platit cea mare mare indemnizatie pentru cresterea copilului din Romania: 35.000 de euro/luna

Chiar daca ANAF a inceput o ancheta cu privire la cea mai mare indemnizatie din Romania pentru cresterea copilului in valoare de 35. 000 de euro pe luna, aceasta a fost platita.

Orasul cu cea mai mare intindere din tara, unde marele scriitor Ion Creanga a luat raie de la caprele Irinucai

Orasul Brosteni, din judetul Suceava, este situat in zona montana si, chiar daca este greu de crezut, este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, intinzandu-se pe aproape 600 de kilometri patrati. Localitatea este pomenita si de Ion Creanga in Amintiri din copilarie, cand Nica ia raie de la caprele Irinucai.

Avem cea mai buna situatie macroeconomica din ultimii 26 de ani

Tara noastra se afla in cea mai buna situatie macroeconomica din ultimii 26 de ani, insa riscurile sunt mari si numeroase, a declarat, ieri, Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR, in cadrul unei conferinte.

Oua umplute. Reteta cea mai simpla

De la aperitiv nu pot lipsi ouale umplute cu maioneza. insa, ce ai spune daca ai adauga in aceasta umplutura cateva ingrediente pentru un gust special? Si iata ca, asa am obtinut cea mai simpla reteta de oua umplute.

Madeira, cea mai ceruta destinatie de Revelion

Arhipelagul portughez, Madeira, este, pana in prezent, cea mai cautata destinatie pentru Revelion, potrivit agentiei de turism Cocktail Holidays.

Cea mai buna supa-crema de morcovi si linte

Aceasta reteta pentru cea mai buna supa-crema de morcovi si linte este inspirata din bucataria marocana. Secretul sta in condimentele variate si aromate, pe care desigur, le poti alterna dupa gustul tau. Dar tine cont si de recomandarile noastre: chimen, turmeric, coriandru, boia si scortisoara care vor completa cremoasa si satioasa supa-crema.

China a trimis in spatiu astronauti pentru cea mai lunga misiune extraterestra

Pe 17 octombrie, China incepe cu doi astronauti cea mai lunga misiune extraterestra a sa. Timp de o luna vor trai in spatiu.

Cea mai importanta zi din istoria Timisoarei, sarbatorita cu fast in capitala Banatului: 300 de ani de europenitate

Timisoara sarbatoreste cu fast 300 de ani de la eliberarea de sub ocupatia otomana. Data de 18 octombrie 1716 este considerata de multi istorici cea mai importanta zi din istoria Timisoarei.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )