Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului este incasata de un parinte din Sibiu: 35.750 de euro pe luna

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului este incasata de un parinte din Sibiu: 35.750 de euro pe luna

Cea mai mare indemniatie pentru cresterea si ingrijirea copilului incasata in prezent de un parinte se ridica la 159. 084 de lei 35. 750 de euro) pe luna si revine unei persoane care a realizat un venit mediu lunar de 187. 158 de lei 42. 058 de euro) ca membru asociat sau persoana fizica autorizata sa desfasoare o activitate independenta, potrivit datelor publicate de Ministerul Muncii. continuă pe Adevărul

Cea mai mare indemnizatie pentru mame ajunge la 35.000 de euro. O treime din bugetul alocat este consumat de numai 0,17% dintre beneficiari

O treime din bugetul alocat pentru plata indemnizatiilor catre mame este consumatde doar 0,17% dintre beneficiari, adica de 242 de persoane din cele aproape 143. Cea mai mare indemnizatie lunara ajunge la.

Afacerea Cumintenia Pamantului, dezvaluiri incendiare. Care a fost cea mai mare oferta pentru sculptura

Pe masura ce se apropie data limita a strangerii de fonduri pentru Cumintenia pamantului, rumoarea este tot mai mare. Specialisti, jurnalisti, analisti isi pun tot mai multe.

Pislaru: Nu se pune problema ca Guvernul sa plafoneze indemnizatia pentru cresterea copilului

Actualul Guvern nu va taia si nici nu va plafona indemnizatia pentru cresterea copilului, iar forul legitim care are posibilitatea de a schimba aceste lucruri este Parlamentul, cel care a initiat aceasta legislatie, a declarat ministrul Muncii, Dragos Pislaru.

Top indemnizatii pentru cresterea copilului: o romanca ia de la stat 35.000 euro

Media indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului se situeaza la nivel national la 1. 404 lei, insa exista si cazuri care incaseaza cu mult peste aceasta suma, arata datele furnizate de Ministerul Muncii.

Consiliul Concurentei a amendat cu 22,3 milioane de lei sapte companii de pe piata serviciilor de pilotaj si remorcaj de manevra a navelor maritime/ Cea mai mare sanctiune a primit Administratia Porturilor Maritime

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 22. 212 lei 4. 380 euro) sapte companii de pe pietele serviciilor de pilotaj si remorcaj de manevra a navelor maritime, informeaza institutia printr-un comunicat de presa. Companiile sanctionate sunt: Canal Sea Services SRL, Black Sea Pilots SRL, Maritime Pilot SRL, Black Sea Services SRL, Compania de Remorcare Maritima Coremar SA, Logistic Remo Services SRL si Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta CNAPM). Acestea sunt acuzate de intelegeri si abuz de pozitie dominanta. Cea mai mare amenda a primit-o Administratia Porturilor Maritime: 11. 385 lei 2. 419 euro).

Google pregateste cea mai mare schimbare pentru gama Nexus

Seria Nexus de la Google a fost cea care a primit cele mai noi actualizari intr-un timp rezonabil. Acum, Google vrea sa schimbe gama.

Numai de bine: Cea mai tare inventie pentru mamici - Mini-ecograful portabil

Cea mai tare veste pentru mamici vine de la o mie 5 sute de kilometri distanta. Mai exact, din Polonia, unde o tanara a inventat aparatul prin care viitoarele mamici isi pot verifica in orice.

Topul indemnizatiilor pentru cresterea copilului. Cea mai bogata mamica ia 35.000 de euro pe luna

Un numar de 129. 226 femei si 13. 764 barbati au depus, dupa 1 iulie, dosare pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea si ingrijirea copilului, cuantumul mediu fiind de 1. 404 lei pe luna, dar exista.

Ministerul Muncii despre majorarea indemnizatiei de crestere a copilului: Dupa numai o luna de aplicare a masurii se inregistreaza deja un dezechilibru. Aceasta situatie trebuie dezbatuta public. / 35.000 de euro, cea mai mare indemnizatie a unei mame di

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale anunta ca, dupa numai o luna de la majorarea indemnizatiei de crestere a copilului, votata de Parlament in prima parte a anului, se inregistreaza deja un dezechilibru in distribuirea echitabila a resurselor bugetare alocate pentru plata ICC, iar aceasta situatie trebuie dezbatuta public in urmatoarea perioada. Potrivit Ministerului Muncii, media cuantumului indemnizatiei, la nivel national, a fost de 1. 404 lei. Cea mai mica valoare medie s-a inregistrat la Suceava - 1. 182 lei, iar cea mai mare in Bucuresti, in sectorul 1, unde cuantumul a fost de 2. 445 lei, arata Ministerul Muncii.

Cea mai mare tragediana a cinematografului implineste astazi 90 de ani VIDEO

A fost Antigona, Electra, Penelopa, Elena din Troia, Caterina de Aragon, Clitemnestra si vaduva din Zorba Grecul. A jucat in 85 de filme timp de 55 de ani, intre 1948 si 2003. Astazi, sambata 3 septembrie 2016, grecoaica Irene Papas, considerata una dintre cele mai mari actrite din istoria filmului, implineste 9 decenii de viata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )