Libnet.ro
UNICEF

22:46

E cea mai mare lovitura data credibilitatii justitiei. Ponta, despre amenintarile lui Basescu la adresa lui Firea

Antena3 Antena3,
E cea mai mare lovitura data credibilitatii justitiei. Ponta, despre amenintarile lui Basescu la adresa lui Firea

Premierul Victor Ponta a apreciat, marti, ca amenintarile presedintelui Traian Basescu la adresa parlamentarului Gabriela Firea reprezinta cea mai mare lovitura data credibilitatii justitiei din. continuă pe Antena3

Ponta a semnat plangerea impotriva lui Traian Basescu: Declaratiile presedintelui reprezinta cea mai mare lovitura data justitiei

Premierul Victor Ponta a semnat, marti, plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu. Presedintele a dat o impersie foarte clara ca Traian Basescu este cel care controleaza justitia. Eu nu cred.

Ponta a semnat plangerea impotriva lui Traian Basescu: Declaratiile presedintelui reprezinta cea mai mare lovitura data justitiei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a semnat, marti, plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu. Presedintele a dat o impersie foarte clara ca Traian Basescu este cel care controleaza justitia. Eu nu cred.

Piata auto a inregistrat cea mai mare crestere din 2007 pana in prezent

Vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale noi pe piata romaneasca s-au cifrat la 18. 941 unitati in primul trimestru din 2014, in crestere cu 21,7% fata de perioada similara a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere inregistrata din 2007 si pana in prezent, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Cea mai mare piata futures din lume, actionata in instanta

CME Group Inc. CME), compania care detine cea mai mare piata futures din lume, a fost actionata in instanta de trei utilizatori ai sai, care pretind ca aceasta le-a permis traderilor de inalta frecventa HFT) accesul la informatiile privind comenzile clientilor inaintea participantilor la piata.

Transportul ar putea deveni cea mai mare sursa de emisii de dioxid de carbon

Transportul va deveni cea mai mare sursa de emisii de CO2 daca politicienii nu iau masuri ambitioase si nu actioneaza in mod decisiv, avertizeaza expertii din cadrul Comitetului Interguvernamental pentru Schimbari Climatice IPCC - Intergovernmental Panelof Climate Change).

Cea mai mare banca din Grecia vrea sa atraga fonduri de 2,1 miliarde de euro prin vanzarea de actiuni

National Bank of Greece NBG), cea mai mare banca din Grecia, vrea sa vanda actiuni in valoare de 2,1 miliarde de euro pentru a acoperi un deficit de capital identificat de banca centrala in cadrul unor teste de stres.

Cluj: Cea mai mare ferma de bizoni din Europa, inaugurata la Recea Cristur. Investitia -1,5 milioane euro

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa bizonul european fiind cunoscut si drept zimbru), care adaposteste aproape 300 de animale si se intinde pe o suprafata de 500 de hectare, a fost inaugurata, vineri, in comuna Recea Cristur, judetul Cluj, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa, in Recea Cristur (Cluj)

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa a fost inaugurata ieri in comuna Recea Cristur din judetul Cluj, investitia de 2,5 milioane de euro) apartinandu-le afaceristilor Hans Kilger Germania) si Rudolf Kerner Danemarca), potrivit surselor din presa.

Parlamentarii, mobilizati de Ponta printr-un sms pentru a semna plangerea penala impotriva lui Basescu. Este cea mai mare lovitura data Justitiei

Deputatii si senatorii PSD, UNPR, PC si UDMR au primit in aceasta dimineata cate un sms prin care li s-a cerut sa nu absenteze de la intalnirea cu premierul Victor Ponta de la Palatul Parlamentului, au declarat pentru adevarul. ro surse parlamentare. Parlamentarii sunt chemati pentru a semna plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu.

Viralul care se autosatisface: cum a facut o companie cea mai mare greseala

Inainte, clientii nemultumiti nu aveau prea multe unelte la dispozitie pentru a se plange de serviciile companiilor. Odata cu retelele sociale insa, discutiile au devenit mult mai fructuoase. Cel mai nou exemplu: US Airways ii raspunde unei cliente nemultumite cu o poza in care apare o femeie care are in vagin un avion.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )