Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cea mai mare mafie bancara din ultimii 10 ani: Zeci de milioane de euro la Udrea, Truica si Adrian Sarbu

Antena3 Antena3,
Cea mai mare mafie bancara din ultimii 10 ani: Zeci de milioane de euro la Udrea, Truica si Adrian Sarbu

Dupa ani de zile in care mafia a stapanit aproape orice in Romania, scandalul creditelor luate de milionari dezvaluie cea mai mare frauda bancara. Reteaua politico-mafiota a furat 43,5 milioane de euro de la. continuă pe Antena3

VIDEO Cum au reusit niste sateni sa faca cea mai mare petrecere campeneasca din tara: 35.000 de oameni, show aviatic, concerte, palmieri, animale exotice

Salcamul infloreste doar o saptamana pe an. Nu e niciodata aceeasi saptamana, dar se spune ca mirosul florilor are efecte terapeutice. Padurea de salcami din comuna constanteana Pestera se transforma pentru o zi din acea saptamana in cea mai mare petrecere campeneasca din Romania.

VIDEO Cum au reusit niste sateni sa faca cea mai mare petrecere campeneasca din tara

Salcamul infloreste doar o saptamana pe an. Nu e niciodata aceeasi saptamana, dar se spune ca mirosul florilor are efecte terapeutice. Padurea de salcami din comuna constanteana Pestera se transforma pentru o zi din acea saptamana in cea mai mare petrecere campeneasca din Romania.

Sute de milioane de dolari pentru cea mai mare frauda cu diplome fictive din lume

Daca v-ati gandit vreodata sa va cumparati o diploma beton de la una din sutele de institutii de invatamant care ofera cursuri on-line pentru a promova sau pentru a obtine un loc de munca bine platit, atunci, cel mai probabil, banii dumneavoastra au ajuns la o companie din Pakistan care conduce cea mai mare retea de fraude cu diplome din lume sub protectia autoritatilor.

Bluboo X550, telefonul cu cea mai mare baterie arata surprinzator de bine

Incercand probabil sa se diferentieze de multimea de smartphone-uri din piata, o compania asiatica a anuntat Bluboo X550, telefonul cu cea mai mare baterie. in fiecare saptamana, daca nu in fiecare zi, citim sau scriem despre un nou telefon. Astfel de gadgeturi apar atat de des incat, uneori, devine imposibil sa le diferentiezi. Pentru a [] Bluboo X550, telefonul cu cea mai mare baterie arata surprinzator de bine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

De ce nu se mai face universitate in cea mai mare comuna din tara. Cum ar fi aratat aceasta

Primarul din comuna clujeana Floresti, cea mai mare comuna din Romania, anunta zilele trecute ca proiectul construirii unei universitati cu circa 10 milioane de euro, proiect al Asociatiei Crestine Pro Integritate, nu se va mai realiza. Conducerea asociatiei penticostale a cerut rezilierea contractului. intrebati de ce, presedintele asociatiei, Mircea Cirt, nu a spus decat ca s-a renuntat la teren si ulterior vor comunica mai multe informatii.

VIDEO Cele mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania din ultimii 10 ani: Sunt un cocalar - cel mai vizionat video non-music

Google sarbatoreste in luna mai din acest an 10 ani de la lansarea primei versiuni a serviciului video YouTube, iar pentru a marca acest lucru a publicat topurile celor mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania, de la inceputul serviciului si pana in prezent. Astfel, cel mai vizualizat videoclip muzical de pe IP-uri din Romania este J Balvin cu piesa Tranquila, iar cel mai vizualizat video non-music este 'Sunt un cocalar', un pamflet publicat de tinerii de la Noaptea Tarziu. Citeste in articol cateva informatii cheie despre YouTube in Romania si 10 lucruri pe care nu le stiai despre YouTube.

FOTO Arca lui Noe de la Alba Iulia, cea mai originala biserica ortodoxa din Romania

La Alba Iulia a fost sfintita duminica, 17 mai 2015, cea mai originala si, in acelasi timp, cea mai frumoasa biserica ortodoxa din Romania. Construita cu spijin financiar privat, biserica din cartierul Micesti este o veritabila piesa de muzeu.

Business report: Nou dosar pentru Adrian Sarbu, pentru constituire de grup infractional organizat si spalare de bani; Ce mancare comanda romanii de pe internet. Care a fost cea mai mare comanda;Test cu cel mai bine vandut BMW din istoria nemtilor, dupa S

Care este partea nevazuta a reducerii TVA. Lucrari de autostrazi sau de modernizare a drumurilor nationale blocate cu lunile, proiecte de realizare. Cum se impart banii adusi de Mega Mall. Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) se asteapta sa incaseze circa 16,2 mil. euro pe an.

Cea mai mare farsa a istoriei: 3,6 miliarde de lire sterline pentru un stat imaginar

MacGregor inventase pur si simplu o tara in Golful Hondurasului, un tinut imaginar in al carui CV intrau pamanturi manoase, clima perfecta pentru agricultura, paduri intinse si multe zacaminte de metale pretioase. Plus o mana de colonisti englezi care se aflau deja acolo si isi asteptau compatriotii ca sa urneasca economia Poyaisului. Un veritabil pamant al fagaduintei.

China tocmai a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere a PIB-ului din ultimii 24 de ani

Steen Jakobsen, economist-sef al Saxo Bank, a declarat ca statul chinez tocmai a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere a PIB-ului din ultimii 24 de ani, arata un comunicat transmis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2474 seconds )