Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cea mai mare nestemata din lume, expusa la Washington. Are 35 de centimetri si 2 kilograme

Antena3 Antena3,
Cea mai mare nestemata din lume, expusa la Washington. Are 35 de centimetri si 2 kilograme

Cea mai mare nestemata din lume si-a gasit casa. A intrat in custodia unui muzeu din Washington, unde va putea fi admirata de milioane de vizitatori. Aceasta nestemata de 10. 363 de carate, denumita Dom Pedro,. continuă pe Antena3

VIDEO. Cel mai mare acvamarin din lume, expus la Washington.

Cel mai mare acvamarin din lume se va alatura, de joi, colectiei permanente a Muzeului de Istorie Naturala din Washington, alaturi de Hope, celebrul diamant albastru din coroana Frantei, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Aceasta nestemata de 10. 363 de carate, denumita Dom Pedro, dupa numele a doi imparati brazilieni Pedro I si Pedro al II-lea), a fost extrasa dintr-o mina braziliana in anii 1980, apoi taiata in forma unui obelisc de 35 de centimetri de catre celebrul bijutier german .

A murit la 116 ani. Cea mai batrana femeie din lume si-a dat ultima suflare

Americanca Besse Cooper, femeia care e intrat in Cartea Recordurilor ca cea mai batrana persoana din lume, a incetat din viata, miercuri, la varsta de 116 ani. Besse Cooper a trait in Georgia, a fost.

A murit cea mai inalta femeie din lume

Chinezoaica Yao Defen, cea mai inalta femeie din lume, a murit pe 13 noiembrie, insa vestea mortii sale a aparut abia acum. Femeia, care avea 40 de ani, masura 2,36 m inaltime si ajunsese in anumite.

Business Report: Predictie-soc: Cea mai valoroasa companie din lume va scadea cu 50-70% in urmatori ani; Proiectul rezidential care a reusit imposibilul: cum i-a convins pe bancheri sa scoata banii de la saltea; Romanii de peste hotare, principalii finant

Preturile la gaze si lumina vor exploda in 2013. Se preconizeaza o crestere cu procente ametitoare in anul care vine la consumatorii casnici. Acestora li se adauga efectul indirect. Lazea: Stimularea cresterii PIB nu e presanta pentru Romania. Economistul-sef al BNR sustine ca importanta politicilor de promovare a cresterii economice depinde si de.

OMV Petrom si ExxonMobil desfasoara cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra

OMV Petrom impreuna cu ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, o subsidiara a Exxon Mobil Corporation, au demarat cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, se arata intr-un comunicat de presa.

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, vine pe piata din Romania

Un pachet de 70% din operatorul de transport de calatori Regiotrans Brasov a fost preluat de catre Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa. Astfel, pentru 67 milioane euro, grupul german.

Bulgaria a depasit Romania intr-un top al celor mai prospere tari din lume

Bulgaria este mai bine clasata decat Romania intr-un top al celor mai prospere tari din lume, situandu-se pe pozitia 48, fata de Romania care ocupa abia locul 60. Potrivit datelor economice, Romania.

FOTO INEDITE: Cum arata cele mai renumite MODELE din lume FARA MACHIAJ. Le recunoasteti?.

Postul american CBS a difuzat, marti, marele show anual Victorias Secret care a fost filmat la inceputul lunii noiembrie si care a inregistrat un cost de productie de peste 12 milioane de dolari. Spectacolul a fost criticat pentru promovarea frumusetii nerealiste, mai ales incepand din clipa in care un director executiv al retailer-ului Limited Brands a declarat pentru New York Times ca nu exista in lume nici macar 100 de femei care sa fie capabile sa paseasca pe scena pentru Victorias .

Mario Draghi, BCE: Recuperarea pentru cea mai mare parte a zonei euro va incepe in 2013

Criza zonei euro este departe de a se fi incheiat, iar statele membre trebuie sa controleze mai strict bugetele si sa implementeze o uniune bancara, pentru a lasa in urma o lume a basmelor care a permis dezvoltarea problemelor, a declarat presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, relateaza Mediafax.

Romania a urcat noua pozitii in clasamentul coruptiei realizat de Transparency International. Afla care sunt cele mai corupte tari din lume

Coruptia continua sa faca ravagii in lume si afecteaza, in zona euro, statele cele mai afectate de criza, precum Grecia si Italia, se arata intr-un raport al Transparency International TI) prezentat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )