Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cea mai mare ora de sport in Piata Sfatului

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare ora de sport in Piata Sfatului

In aceasta sambata, cei care iubesc miscarea sunt asteptati in Piata Sfatului, la evenimentul de masa Cea mai mare ora de sport si la un cros cu obstacole caritabil pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer. continuă pe Adevărul

Actiunile rusesti la bursa au inregistrat cea mai mare cadere saptamanala din luna martie dupa prabusirea cursei MH17 in estul Ucrainei

Actiunile rusesti la bursa au cea mai mare cadere saptamanala inregistrata din luna martie si pana acum, anunta MarketWatch. Este efectul prabusirii cursei MH 17 in estul Ucrainei, dar si al.

Patru zile de distractie maxima in Parcul Tractorul. Brasovenii sunt invitati si la cea mai mare discoteca in aer liber

Campionate si demonstratii sportive, jocuri de familie, bodyart, ateliere creative, lecturi publice, activitati interculturale, expozitii, spectacole, animatie si cea mai mare discoteca in aer liber. Toate pot fi gasite in perioasa 24-27 iulie in parcul Tractorul din Brasov.

Dedesubturile vizitei lui Putin la Havana. Rusia redeschide cea mai mare baza externa de spionaj.Vom fi un JUNGHI in COASTA AMERICANILOR!

Moscova si Havana au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste redeschiderea SIGINT, un edificiu starategic, amplasat in Lourdes, Cuba. Candva cea mai mare baza rusa de acest fel, din strainatate, SIGINT a fos.

Microsoft da afara 18.000 de oameni. Este cea mai mare restructurare din istoria companiei

Microsoft va desfiinta pana la 18. 000 de locuri de munca, cele mai mari concedieri din istoria de 39 de ani a companiei, parte a unui proces de restructurare a activitatilor si de integrare a operatiunilor de productie de telefoane preluate de la Nokia.

Cum a ajuns cea mai mare exploatatie agricola din Europa la Culita Tarata

Culita Tarata foto), baronul UNPR de Neamt, este acuzat de un fost partener de afaceri ca l-a inselat cu zeci de milioane de euro pentru a pune mana pe cele 60. 000 de hectare din Insula Mare a Brailei. Gheorghe Strungariu, care a detinut Cerealcom Vaslui, a depus zilele trecute plangere la DNA pentru inselaciune impotriva lui Tarata.

FOTO Bazinul Olimpic din Alba Iulia a fost redeschis. Tehnologie de ultima ora la cea mai mare piscina din judet

Primaria Alba Iulia a efectuat joi receptia finala pentru bazinul olimpic de inot din oras. Investitia de modernizare a costat 13 milioane de lei. Perioada de executie a fost cuprinsa intre septembrie 2010 iunie 2014.

Business Report: Cum a ajuns cea mai mare exploatatie agricola din Europa la Culita Tarata; Topul celor mai mari santiere din Bucuresti; De ce e anemica bursa romana: 82% din PIB lipseste

Topul evaziunii la TVA. In 20 de industrii, sumele eludate sunt de ordinul miliardelor. Sunt industrii sau domenii de activitate in care evaziunea fiscala. Acum ori niciodata: Premierul anunta lista surselor de acoperire a scaderii CAS. Contraargumentele din teren. Daca nu facem acum.

Actiunile Petrom, cea mai mare crestere din BET

Titlurile OMV Petrom SNP) au urcat cu 6,67%, fata de euro, in perioada 14 iunie-14 iulie 2014, pe fondul unor tranzactii de peste 30,43 milioane lei, in perioada respectiva, ceea ce le-a plasat pe prima pozitie in clasamentul actiunilor ce compun indicele BET.

INFOGRAFIC. Care este cea mai mare putere militara din lume. Aloca un buget de 600 de MILIARDE de dolari pentru inarmare

Evenimentele din ultima perioada demonstreaza ca traim in vremuri de calm aparent. Marile puteri ale lumii, desi proclama pacea mondiala, aloca fonduri uriase pentru inarmare. Astfel, SUA conduc detasat cu un.

Recolta de rapita a Romaniei ar putea fi mai mare cu 52% in acest an

Tara noastra ar urma sa inregistreze cea mai mare crestere procentuala a recoltei de rapita din Uniunea Europeana, cel mai mare producator mondial, productia estimata pentru acest an ajungand la un milion de tone, cu 52% mai mare decat cea realizata anul trecut, potrivit unui raport Oil World citat de Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )