Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cea mai mare pensie din Teleorman-17.838 de lei Magistratii, grefierii si parlamentarii, pensionari de lux

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare pensie din Teleorman-17.838 de lei Magistratii, grefierii si parlamentarii, pensionari de lux

Peste 113. 000 de pensii se afla in evidentele Casei Judetene de Pensii Teleorman, ceea ce inseamna ca aproximativ 38% din populatia judetului o reprezinta pensionarii. Majoritatea celor aflati in aceasta categorie sociala se plang de venituri mici, la limita subzistentei, insa exista si o categorie de pensionari de lux. Aici intra magistratii, grefierii si parlamentarii. continuă pe Adevărul

Romania a exportat anul trecut 15% din energia produsa, cea mai mare cantitate din ultimul deceniu. Unde a ajuns curentul romanesc

Volumul de energie exportata anul trecut de Romania, echivalentul a 15% din productie, a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii zece ani, fiind impulsionat atat de un pret mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, potrivit datelor Transelectrica.

Cum s-a prabusit combinatul de celuloza si hartie, cea mai mare fabrica de carton ondulat din Oltenia

Una din fabricile etalon ale judetului Mehedinti a fost Combinatul de Celuloza si Hartie CCH) din Drobeta Turnu Severin. inglobata in datorii uriase, unitatea si-a inchis portile in toamna anului 2008, iar 800 de angajati au fost trimisi acasa.

Bancul zilei: Cum se beneficiezi de cea mai buna protectie din lume

Mesajul unui barbat din Birmingham catre prietenul lui din Sheffield: Satul de faptul ca aproape in fiecare zi ne intra in casa mea cate un hot, am smuls firele sistemului de alarma din perete si am reziliat contractul de parteneriat cu reteaua de observare civila unde eram membru. In cele patru colturi ale curtii casei mele am pus cate.

Petrolistii din SUA, cea mai ampla greva din ultimii 35 de ani

Sindicatul United Steelworkers USW), care reprezinta angajatii a peste 200 de rafinarii, terminale petroliere si fabrici producatoare conducte si produse chimice, a declasat, astazi, greva la noua unitati de productie, cel mai amplu protest din ultimii 35 de ani, conform Bloomberg.

A inceput Carnavalul de la Venetia. Tema din acest an este Cea mai delicioasa sarbatoare din lume

Carnavalul de la Venetia a debutat pe Marele Canal, printr-o parada a gondolelor si a altor ambarcatiuni, decorate cat mai original. Vaslasii purtau, la randul lor, masti si costume pline de fantezie. Multe.

Parcarea de la Spitalul Militar va fi gata in septembrie. Va fi cea mai moderna din Brasov

Cea mai grea parte a lucrarilor, respective sapaturile la adancime a fost finalizata, iar acum urmeaza lucrarile de suprafata. Parcarea de la Militar va fi cea mai moderna din Brasov.

Cea mai dorita functie pentru WhatsApp debuteaza in Asia

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie via text, dar in curand se vor schimba lucrurile si ar putea domina inca un domeniu.

Ce este Statul Islamic: cum functioneaza si de unde are bani cea mai periculoasa grupare terorista din lume

Ce este Statul Islamic? Cunoscuta si ca Statul Islamic in Irak si Levant SIIL), organizatia jihadista s-a impus in ultimul an drept cea mai periculoasa grupare terorista din lume. Jihadistii din organizatia numita initial Statul Islamic in Irak si Siria au reusit sa captureze parti insemnate din nordul Irakului si exista suspiciuni ca gruparea terorista controleaza acum si rebelii din Siria.

Povestea Aureliei Soci, prima Miss a Brasovului. in anul 1928, era cea mai frumoasa femeie de la poalele Tampei

Aurelia Soci a fost una dintre cele mai frumoase femei din Brasov. Adevarul va spune povestea femeii care a devenit Miss din greseala. Aurelia a incetat din viata in anul 2013, la 102 ani. Secretele longevitatii ei au fost faptul ca s-a trezit mereu cu zambetul pe buze, ca a facut sport si ca a mancat doar bunatati gatite acasa.

VIDEO/FOTOGALERIE Renault Kadjar, fratele mai mare al lui Captur

Renault a prezentat luni seara, 2 februarie, crossoverul Kadjar, fratele mai mare al lui Captur. Desi aparent noul SUV pare a fi inlocuitorul lui Koleos, producatorul auto francez noteaza ca Renault Kadjar va fi pozitionat intre Captur si Koleos si va fi vandut in Europa din aceasta vara, apoi Africa, tarile din Bazinul Mediteranean si apoi si in China.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )