Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cea mai mare prtie de schi din nordul tarii va fi deschisa n 5 ianuarie

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare prtie de schi din nordul tarii va fi deschisa n 5 ianuarie

Partia de schi din Masivul Rarau - cea mai mare din nordul tarii - va fi inaugurata in 5 ianuarie. Investitia s-a ridicat la 15 milioane de euro, potrivit autoritatilor locale. continuă pe Hotnews

Cea mai mare prtie de schi din nordul Moldovei va fi deschisa n 5 ianuarie

Partia de schi din Masivul Rarau - cea mai mare din nordul tarii - va fi inaugurata in 5 ianuarie. Investitia s-a ridicat la 15 milioane de euro, potrivit autoritatilor locale.

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate u.

FOTO VIDEO Cea mai noua partie de schi inaugurata de sarbatori in Oltenia: Horezu Ski Resort

S-a deschis, in sfarsit, in cursul acestei saptamani, prima partie de schi din judetul Valcea, cea mai noua, cea de la Horezu Ski Resort. Partia are 900 metri lungime si o dificultate usoara Albastru). Chiar daca deschiderea oficiala a avut loc in ajun de Craciun, s-a putut schia abia de pe 26 decembrie. Clipurile postate pe Facebook cuprind imagini cu partia, drumul, dar si cu procesul de deszapezire.

FOTO Se deschide Transalpina Ski Resort, mica Elvetie a Olteniei, cel mai mare domeniu schiabil din Romania

Pregatirile pentru cel mai mare domeniu schiabil din Romania s-au finalizat, astfel ca de maine Transalpina Ski Resort se va deschide pentru iubitorii sporturilor de iarna. Potrivit administratorului partiilor, doar marti, 1 ianuarie, nu va fi activitate, in rest, de maine, 29 decembrie, acestea vor fi functionale partial sau total, intr-un anumit interval orar.

Cinci raspunsuri la intrebari despre pensii. Care este cea mai mare problema a romanilor angajati inainte de 2001

Casa Nationala de Pensii are o rubrica de raspunsuri care se pot dovedi foarte utile, la nevoie. Adevarul a selectat cinci intrebari si raspunsuri referitoare la situatii cu care se pot confrunta cei care au o problema in acest domeniu.

FOTO Cea mai buna fotbalista a Romaniei refuza aparitiile in ipostaze sexy! Care e visul clujencei de 19 ani

Teodora Meluti, desemnata cea mai buna fotbalista a Romaniei in 2018, este si una dintre cele mai sexy sportive din tara.

Cum a obtinut statul cea mai scumpa zona din Bucuresti

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca terenul pe care Puiu Popoviciu a construit centrul comercial din Baneasa sa revine statului roman. Decizia nu este inca definitiva. Concret, cele 224 de hectare au apartinut omului de afaceri Puiu Popoviciu, insa acestea vor trebui sa ajunga din nou in proprietatea statului roman. Este [] .

Hillary Clinton, DETRONATA dupa 17 ani! Michelle Obama i-a furat titlul de cea mai admirata femeie din SUA

Fosta Prima Doamna a SUA, Michelle Obama, a reusit o performanta extraordinara. Ea a devenit cea mai admirata femeie in Statele Unite, intrerupand astfel suprematia de ani buni a lui Hillary Clinton in.

Forma de mar a corpului este asociata cu un risc mai mare de diabet zaharat de tip 2 si de boli cardiace. Ce rol are zestrea genetica

Variatiile genetice care scad capacitatea corpului de a depozita grasime in zona soldurilor sunt asociate cu un risc mai mare de diabet si infarct, conform unui studiu britanic, realizat la Universitatea Cambridge si citat de Press Association.

UPDATE Fortele armate din Siria s-au apropiat de un oras strategic din nordul tarii, pentru prima oara dupa sase ani

Fortele pro-guvernamentale din Siria s-au apropiat de orasul Manbij, situat in nordul tarii, pentru prima oara in sase ani, dar nu au preluat controlul. in pofida informatiilor initiale, coalitia condusa de americani a transmis ca fortele siriene au fost vazute in imprejurimi, dar nu in interiorul orasului, relateaza BBC News si Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )