Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cea mai mare retea de magazine agricole din Romania vine pe bursa in 2021. Agroland ar putea fi evaluata la peste 10 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai mare retea de magazine agricole din Romania vine pe bursa in 2021. Agroland ar putea fi evaluata la peste 10 mil. euro

Agroland Business Systems, cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, vrea sa se listeze la bursa anul viitor, fondatorul evaluand in prezent compania la 10-15 milioane euro. Daca listarea s-ar realiza, Agroland ar fi primul retailer de acest. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Cea mai mare cladire de birouri din Romania a intrat la apa. Va avea cu 12 etaje mai putin. Schimbare neasteptata de strategie in Iulius Town

Schimbare bursca de strategie pentru Iulius Grup in cazul United Business Center 0 UBC0), care ar fi trebuit sa fie cea mai inalta cladire de birouri din Romania.

Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa PNL. Care este cea mai mare greseala facuta in plina pandemie

Medicul Alexandru Rafila, cel mai recent candidat PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor, aduce acuzatii grave cu privire la modul in care autoritatile gestioneaza pandemia de COVID-19 din punct de vedere al comunicarii. De ce nu au inteles cetatenii cum sa se poarte in aceasta pandemie Reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit deschis despre .

Localitatile din Prahova cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori

Prefectura Prahova a dat publicitatii lista localitatilor cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

JOE BIDEN: Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru SUA, China este un competitor

Candidatul democratilor la alegerile prezidentiale din SUA, Joe Biden, a declarat intr-un interviu difuzat duminica la postul CBS News, ca Rusia este cea mai mare amenintare la adresa securitatii tarii sale, iar China - principalul competitor al Statelor Unite, informeaza EFE, preluata de Agerpres.

Cine este Ant Group, gigantul chinez care pregateste cea mai mare intrare pe bursa din istorie. Jack Ma spune ca este un miracol

In plin conflict comercial intre China si SUA se pregateste intrarea pe bursa in China a gigantului fintech Ant Group, cunoscut pentru aplicatia Alipay. Compania vrea sa stranga 34,4 miliarde de dolari din IPO la Shanghai si Hong Kong, iar pretul stabilit pentru actiune ii da grupului o capitalizare de 310 miliarde dolari. China vrea sa isi arate muschii si sa se afiseze precum un mastodont al finantelor mondiale, depasind recorduri bursiere care in general se inregistrau pe Wall Street.

Peste 70 de milioane de americani au votat anticipat Prezenta la alegerile din acest an ar putea fi cea mai mare dupa 1908 incoace

Peste 70 de milioane de americani au votat deja in alegerile prezidentiale din SUA, adica mai mult decat dublul participarii totale la vot la alegerile precedente din 2016, releva o statistica publicata marti de US Elections Project, preluata de Reuters.

Cea mai mare scoala din Ramnicu Sarat a trecut in scenariul rosu

Este vorba despre Scoala Gimnaziala nr. 1, unitate de invatamant in care desfasurarea cursurilor fata in fata se suspenda pentru a treia oara de la debutul anului scolar din cauza imbolnavirilorde coronavirus.

Judetul Cluj are cea mai mare rata de infectare cu covid din tara

Judetul Cluj se afla pe primul loc privind incidenta infectarilor cu coronavirus, avand 4,09 cazuri raportate la mia de locuitori, a anuntat miercuri Grupul de Comunicare Strategica, citat de Digi24.

Coronavirus: China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters.

Nicolae Robu, despre cel mai mare esec al sau: Cei mai mari ratangii de penalty-uri sunt Cristiano Ronaldo si Messi

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, invins in alegeri de Dominic Fritz, a vorbit in ultima sa conferinta de presa din postura de primar al Timisoarei despre cea mai mare nerealiare din mandatele sale: construirea unei parcari supraetajate in centrul orasului.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )