Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cea mai mare schimbare pentru Samsung Galaxy S10, confirmata oficial

Playtech Playtech,
Cea mai mare schimbare pentru Samsung Galaxy S10, confirmata oficial

Pe 20 februarie, Samsung Galaxy S10 ar putea fi aratat lumii. Asta pentru ca e pregatit un eveniment Unpacked. Pana atunci, chiar Samsung i-a confirmat designul. Sunt o multime de noutati pe. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 are o data de lansare. Cand debuteaza telefonul

Samsung Galaxy S10 se apropie de data de lansare, iar cum putem vorbi mai clar ca niciodata despre o zi anume pentru debutul smartphone-ului. Despre Samsung Galaxy S10 am scris deja o gramada de.

Samsung Galaxy S10: noi informatii despre viitorul flagship

Samsung Galaxy S10 se apropie cu pasi repezi de lansare, iar acum aflam ceva mai multe informatii despre specificatiile telefoanelor. in urma cu cateva zile, aflam data de lansare a exacta a.

Samsung Galaxy S10 si cele 10 lucruri care se vor intampla odata cu el

Samsung are eveniment pe 20 februarie si e vorba de Galaxy S10. Bine, nu se vorbeste direct de telefon, dar e un eveniment de tip Unpacked, inainte de MWC 2019, iar Samsung Galaxy S10, se.

Cea mai mare universitate din Romania, prezenta la un targ educational din Budapesta

Cea mai mare universitate din Romania, ca numar de studenti, a participat, intre 10 si 12 ianuarie, la Targul International Educatio de la Budapesta.

Romanul care a facut cea mai mare descoperire din lume despre Epoca Bronzului a murit la numai 47 de ani

Seful Sectiei de Arheologie a Muzeului National al Banatului, Alexandru Szentmiklosi, care a demonstrat ca langa Timisoara se afla probabil cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume, a incetat din.

Cea mai mare razie din vestul Germaniei mpotriva criminalitatii de clan. Ministrul NRW anunta toleranta zero

Noaptea spre 13 ianuarie le-a adus traficantilor ghinion. Aproximativ 1300 ofiteri de politie au efectuat, sambata spre duminica, cea mai mare operatiune impotriva clanurilor criminale din landul german Renania de Nord-Westfalia NRW). Cu aceasta razie de amploare in mai multe orase, fortele de securitate vor sa dea un exemplu de lupta impotriva criminalitatii organizate, anuntand toleranta zero. Importante cantitati de tutun ilegal si narcotice au fost confiscate.

Ponderea cheltuielilor romnilor pe mncare e cea mai mare din UE. Suntem codasi pe zona cheltuieli cu restaurante, haine si asigurari

Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana in privinta cheltuielilor gospodariilor pe mancare, reiese din datele Eurostat. Practic, 26,4% din totalul cheltuielilor unei gospodarii se duc pe mancare, in timp ce media europeana este de 11,1%. Motivul este, bineinteles, faptul ca avem preturi ca in UE, dar salarii mai mici si atunci este normal ca ponderea sa fie mai mare.

Clujeanul care a tradus discursul lui Tusk. Nu stiu cine i-a furnizat citatele, dar cea mai mare parte a scris-o singur

Dan Marasescu, seful unitatii de limba romana a traducatorilor de la Consiliul Uniunii Europene, cel care care i-a tradus discursul presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, spune ca a fost impresionat de faptul ca acesta nu avut nici macar o zi la dispozitie pentru a exersa.

Clujeanul care a tradus discursul lui Tusk. nu stiu cine i-a furnizat citatele, dar cea mai mare parte a scris-o singur

Dan Marasescu, seful unitatii de limba romana a traducatorilor de la Consiliul Uniunii Europene, cel care care i-a tradus discursul presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, spune ca a fost impresionat de faptul ca acesta nu avut nici macar o zi la dispozitie pentru exersa.

SUA isi extind cea mai mare baza aeriana din Orientul Mijlociu

Statele Unite si Qatarul au semnat un acord care prevede extinderea bazei aeriene americane de la Al Udeid din emirat, a anuntat secretarul de stat american Mike Pompeo, la o conferinta de presa in timpul vizitei sale in Qatar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )