Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca inainte

Playtech Playtech,
Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca inainte

Postul de televiziune care se afla in top, ca fiind cel mai vizionat de catre romani, face acum o schimbare majora. Acestia au decis sa mai aduca o modificare, fata de cele facute pana acum. Conform informatiilor de pe paginademedia. ro. Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV Marele post de stiri, Pro Tv, face . continuă pe Playtech

AGENTIILE DE PRESA: Cea mai mare companie aeriana din Israel a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia

El Al, cea mai mare companie aeriana din Israel, a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia si a amanat lansarea mult-asteptatului zbor direct catre Tokyo. in plus, compania va concedia 1. 000 de angajati din cauza ingrijorarilor legate de focarul de coronavirus si de o scadere a cererii, scrie The Jerusalem Post.

VIDEO Fotografia cu cea mai mare rezolutie obtinuta vreodata pe Marte, realizata de roverul Curiosity

Roverul Curiosity, trimis de NASA pe Marte, a realizat fotografia cu cea mai mare rezolutie 1,8 miliarde de pixeli) obtinuta vreodata pana acum pe Planeta Rosie.

Branza elvetiana Gruyere a fost declarata cea mai buna branza din lume

Branza gruyere din Elvetia a fost aleasa cea mai buna branza din lume intr-o competitie globala care are loc o data la doi ani in statul Wisconsin. La competitie s-au inscris participanti din 26 de tari, iar Michael Spycher din Berna, Elvetia a reusit sa castige premiul cel mare, invingandu-i pe ceilalti 3. 667 de participanti, potrivit The Independent.

Branza Gruyere din Elvetia, aleasa cea mai buna branza din lume

Branza elvetiana gruyere a fost declarata cea mai buna branza din lume, in urma unei competitii globale, desfasurata o data la doi ani in statul Wisconsin din SUA. La acest concurs s-au inscris participanti din 26 de tari.

Cea mai impresionanta fotografie cu Marte are 1,8 miliarde de pixeli si a fost facuta intr-o saptamana

NASA a incercat sa captureze cea mai detaliata fotografie surprinsa vreodata pe Marte, iar rezultatul este unul pe masura. Roverul agentiei spatiale a reusit sa ne arate Planeta Rosie.

Cea mai veche piramida din Egipt, redeschisa turistilor

Cea mai veche piramida din Egipt poate fi din nou vizitata, dupa indelungate lucrari de restaurare. La ceremonia redeschiderii au luat parte seful guvernului de la Cairo si mai multi demnitari.

Preturile petrolului se indreapta spre cel mai mare declin din ultimii 29 de ani

Preturile petrolului s-au prabusit, luni, pierzand peste un sfert din valoare, indreptandu-se spre cel mai mare declin consemnat intr-o singura zi din ultimii 29 de ani, dupa ce Arabia Saudita a declansat un razboi al preturilor pe o piata deja afectata de impactul epidemiei de coronavirus asupra cererii la nivel global.

Ce amenda poti lua daca traversezi strada prin loc nepermis. E mai mare decat crezi

Mai bine de o treime din victimele accidentelor de pe soselele romanesti sunt pietoni, conform Comisiei Europene. Media europeana este de 22%, o cifra ingrijoratoare, spun cei de la Bruxelles. Anii trecuti, numai 17% dintre pietoni au patit-o din vina soferilor care nu le-au dat prioritate la trecere. Restul deoarece au trecut prin locuri nepermise .

Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri

Postasii au primit vineri, 6 martie, noi recomandari de la Ministerul Sanatatii cu privire la masurile de protectie necesare in cazul livrarii pensiilor si a corespondentei catre persoanele izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. Astfel, pe langa echipamentul minim de protectie, constand in masti, ochelari de protectie, manusi si un dezinfectant pentru maini, postasii trebuie sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri fata de persoana izolata, a anuntat compania nationala de servicii postale.

Foi de varza acra pane, reteta inedita cu cel mai mare succes. Cum trebuie sa fie aluatul

Bucatarul resitean Uica Mihai este cunoscut pentru retetele sale nonconformiste. Spune ca una dintre aceste retete, care are cel mai mare succes atat la el acasa, cat si pe la targuri, este varza acra pane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )