Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cea mai mare scoala de agenti de politie din Romania nu poate organiza admitere in acest an din cauza pandemiei

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare scoala de agenti de politie din Romania nu poate organiza admitere in acest an din cauza pandemiei

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina, cea mai mare de acest gen din tara, nu va mai organiza, cel mai probabil, in acest an o sesiune de admitere din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Sectorul 4, cea mai mare scadere a criminalitatii din Capitala

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a prezentat pe Facebook o statistica a Politiei Romane din care reiese ca sectorul pe care acesta il conduce este singurul din Capitala care a avut o scadere a criminalitatii.

Chrome rezolva cea mai mare problema de performanta: toti utilizatorii de Windows vor avea de castigat

Google Chrome continua sa fie cel mai popular browser de internet, dar a avut dintotdeauna o problema majora legata de consumul de memorie RAM. Se pare insa ca, cel putin partial, se va.

Lovitura de proportii a DIICOT: Cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume a fost prins. Cum a creat super-leul (FOTO)

Procurorii antimafia anunta ca a fost prins cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume in urma unei actiuni a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

MARIUS BUDAI: 37,8% din PIB - ponderea datoriei guvernamentale, cea mai mare din ultimii cinci ani

Deputatul social-democrat, Marius Budai, fost ministru al Muncii si Protectiei Sociale, sustine ca PNL continua guvernarea pe datorie, marca Citu.

Gabriela Firea, despre mandatul sau de primar: Cea mai mare realizare este ca am redat Primaria Capitalei bucurestenilor (VIDEO)

Gabriela Firea a publicat, marti, pe Facebook, un videoclip in care prezinta rezultatele celor patru ani de mandat in fruntea Primariei Capitalei. Firea a inceput prin a prezenta mancheta viitorului Spital.

Cea mai mare GRESEALA pe care o faci cand gatesti PIURE de cartofi

Piureul de cartofi pare banal de facut, dar exista o greseala majora pe care majoritatea o fac inmomentul prepararii. Iata ce trebuie sa stii, daca iti doresti ca piureul sa iti iasa.

Ce s-a intamplat in Fortnite: cea mai ciudata consecinta a protestelor din SUA, online

Pentru a se alinia la noul context socio-cultural din Statele Unite ale Americii si pentru a manifesta empatie fata de protestele anti-rasism, un numar mare de companii au luat diverse masuri,.

Incendiu la cel mai mare reciclator din Romania. Arde depozitul de materie prima din Buza

Un incendiu de proportii a cuprins marti dimineata depozitul de materie prima a celui mai mare operator de reciclare din Romania. Focul care s-a extins pe o suprafata de 700 de metri patrati , cuprinzand tone de deseuri reciclabile, s-a manifestat la socieatea Green Weee, operator care are fabrici inclusiv in Europa.

Incendiu la cel mai mare reciclator din Romania. Arde depozitul de materie prima din Buzau

ACTUALIZARE - Green Weee: A fost afectata doar o mica parte a platformei de depozitare exterioara --- Un incendiu de proportii a cuprins marti dimineata depozitul de materie prima a celui mai mare operator de reciclare din Romania. Focul care s-a extins pe o suprafata de 700 de metri patrati , cuprinzand tone de deseuri reciclabile, s-a manifestat la socieatea Green Weee, operator care are fabrici inclusiv in Europa.

Sute de romani, in mijlocul celui mai mare focar de COVID-19 din UE. 17 dintre ei au fugit din carantina

Un abator din Germania a devenit cel mai mare focar de coronavirus din UE. Circa 1. 300 de lucratori sunt infectati, iar jumatate dintre ei sunt romani, conform datelor transmise duminica de Ministerul roman de Externe. Institutia precizeaza ca oficiul consular a fost notificat ca 17 romani au parasit locul de carantina, autoritatile locale facand demersuri pentru identificarea acestora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )