Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cea mai mare tragedie aviatica in Hunedoara: Erau peste tot morti, mutilati in modul cel mai ingrozitor si raniti in preajma avionului sfaramat

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare tragedie aviatica in Hunedoara: Erau peste tot morti, mutilati in modul cel mai ingrozitor si raniti in preajma avionului sfaramat

Cea mai mare tragedie aviatica petrecuta pe raza judetului Hunedoara a avut loc in 23 august 1940. Au murit 11 pasageri ai unui avion care transporta 20 de oameni si care s-a prabusit in Muntii Apuseni, din cauza unor defectiuni tehnice si a vremii nefavorabile. Motii din satele din nordul Hunedoarei au sarit in ajutor ranitilor. continuă pe Adevărul

Cea mai mare tragedie aviatica in Hunedoara: Erau peste tot morti, mutilati in modul cel mai ingrozitor, in preajma avionului sfaramat

Cea mai mare tragedie aviatica petrecuta pe raza judetului Hunedoara a avut loc in 23 august 1940. Au murit 11 pasageri ai unui avion care transporta 20 de oameni si care s-a prabusit in Muntii Apuseni, din cauza unor defectiuni tehnice si a vremii nefavorabile. Motii din satele din nordul Hunedoarei au sarit in ajutor ranitilor.

Schimbari importante la cea mai mare banca cu capital de stat din Romania. CEC cauta inlocuitor pentru Radu Ghetea

Se anunta schimbari importante la cea mai mare banca cu capital de stat din Romania. Presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea, isi incheie in aprilie mandatul la conducerea institutiei. Propunerea.

Romania a achitat cea mai mare parte a imprumutului de la troica FMI-UE-BCE. Cand platim ULTIMA RATA

Romania a platit cea mai mare parte a imprumutului de 20 de miliarde de euro de la FMI, Uniunea Europeana si Banca Mondiala. Numai anul trecut au fost restituite aproape 3 miliarde de euro in contul Fondului.

NASA avertizeaza: SUA se confrunta cu o mega-seceta, cea mai mare din ultimul mileniu

Oamenii de stiinta de la NASA au vesti proaste pentru americanii de pe coasta de vest. Acestia vor trece prin cea mai mare seceta din ultimul mileniu, care va dura cel putin 30-35 de ani.

ANALIZA. Care este cea mai mare FRICA a lui Vladimir Putin in aceste momente

Lui Vladimir Putin ii este frica de NATO, iar explicatia este mai simpla decat ne-am fi imaginat: geografia. Atunci cand Razboiul Rece era la apogeu, puterea URSS-ului si a aliatilor Pactului de la Varsovia.

Cea mai lunga casnicie si cel mai vechi poem de dragoste: top 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata.

Peste 800 de asigurati au cerut despagubiri in urma celui mai mare cutremur de anul trecut. Doar 200 dintre acestia au fost despagubiti pana acum cu 200.000 de lei

840 de dosare de dauna au fost deschise pana acum in urma celui mai mare cutremur care a avut loc anul trecut, de 5,7 pe scara Richter produs in 22 noiembrie, in regiunea Vrancea, valoarea platita pana acum fiind de 200. 000 de lei pentru un numar de aproape 200 de dosare, dauna medie platita fiind in jur de 1000 de lei, a anuntat joi Nicoleta Radu Neacsu, directorul general al PAID, societatea care trebuie sa faca platile. Un numar de 100 de dosare au fost respinse si restul sunt inca in instrumentare, a mai spus aceasta.

Berlinale 2015: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie

Sambata seara, la Berlinale Palast, s-au decernat premiile Festivalului International de Film de la Berlin. Radu Jude, regizorul lungmtrajului Aferim!, a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie.

FOTO Berlinale 2015: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie

Sambata seara, la Berlinale Palast, s-au decernat premiile Festivalului International de Film de la Berlin, Radu Jude, regizorul lungmtrajului Aferim!, a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie.

Festivalul de Film de la Berlin: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim! (VIDEO)

Radu Jude a primit Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim!, la cea de-a 65-a editie a Festivalului de Film de la Berlin, care are loc sambata seara, la Berlinale Palast, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )