Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cea mai mare tragedie maritima ascunde un secret cosmic. Scufundarea Titanicului, prezisa de un eveniment devastator

Antena3 Antena3,
Cea mai mare tragedie maritima ascunde un secret cosmic. Scufundarea Titanicului, prezisa de un eveniment devastator

Cu patru luni inainte ca istoria sa consemneze una din cele mai mari tragedii maritime, a avut loc un eveniment pe care astronomii l-au considerat ca avand o importanta majora. Luna s-a apropiat cel mai mult de. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei spune ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general Augustin Lazar, iar intrebat cand va incheia evaluarea, el e raspuns: Timpul se masoara in zile.

Tariceanu: Potocoalele dintre SRI si Justitie, cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, luni, ca sustine in continuare desecretizarea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din domeniul Justitiei, el catalogand aceste documente drept cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace. Proiectul privind desecretizarea acestor protocoale va intra in plen saptamana viitare, a precizat Tariceanu.

Protocoalele dintre SRI si Justitie, cea mai mare calamitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, astazi, ca sustine in continuare desecretizarea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din domeniul Justitiei, el catalogand aceste documente drept cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace, relateaza News. ro.

Tariceanu, despre protocoale: Cea mai mare calamitate din 1990 incoace, o problema unica in Europa

Calin Popescu Tariceanu sustine ca protocoalele secrete sunt cea mai mare calamitate din 1990 incoace si problema foarte grava, unica in Europa. Nu cred ca putem discuta de un stat de drept cata vreme.

Ospetele epice ale voievozilor medievali: monarhii care si-au macelarit oaspetii si cea mai mare petrecere data pentru turci

Oaspetii voievodului Vasile Lupu aveau parte de un tratament de lux, la petrecerile date de Matei Basarab nimeni nu avea voie sa refuze bautura, ospetele date de Tepes si Lapusneanu se sfarseau adesea tragic, insa un principe din Ardeal a dat cea mai mare petrecere din istorie.

Premiera mondiala: Cat s-a platit pentru cea mai scumpa sticla de vin din lume

La o licitatie din New York, a fost platita cea mai mare suma din lume pentru o sticla de vin, mai exact, 480. 000 de euro. Suma este de 17 ori mai mare decat se asteptau detinatorii lui. Vinul este unul.

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra (VIDEO)

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

Yemen, cea mai dura foamete din ultimii 100 de ani

Organizatia Natiunilor Unite atrage atentia ca 13 milioane de oameni risca sa moara de foame in ceea ce e cunoscut drept cea mai dura foamete din ultimii 100 de ani din lume, daca razboiul nu inceteaza, informeaza BBC.

Organizatia Natiunilor Unite avertizeaza ca peste 13 milioane de persoane din Yemen se confrunta cu cea mai grava foamete din ultimii 100 de ani

Organizatia Natiunilor Unite avertizeaza ca 13 milioane de persoane din Yemen se confrunta cu foametea. ONU face apel la coalitia militara condusa de Arabia Saudita sa opreasca atacurile aeriene care fac victime in randurile civililor si contribuie la ceea ce acestia numesc ,,cea mai grava foamete din lume din ultimii 100 de ani, relateaza BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )