Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai moderna biblioteca din Baragan, de 4 milioane de euro, neterminata. Lucrarile la cladire au fost oprite

Adevărul Adevărul,
Cea mai moderna biblioteca din Baragan, de 4 milioane de euro, neterminata. Lucrarile la cladire au fost oprite

Chiar daca nu au fost de acord cu propunerea Consiliului Judetean, alesii locali au votat pentru sistarea lucrarilor la cea mai moderna biblioteca din Baragan, edificiu ce ar fi trebuit inaugurat in primavara acestui an. Cladirea, care a inghitit pana in prezent peste 4 milioane de euro, ramane nefinalizata din cauza unor neintelegeri. continuă pe Adevărul

Sotul Andeei Esca are cea mai frumoasa casa din Bucuresti

Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, este proprietarul unui imobil superb, care este descris de multi drept cea mai frumoasa casa din Bucuresti. Arhitectii nu contenesc cu laudele la adresa cladirii. Iata cum arata.

O companie americana a lansat cea mai tare cafea din lume: contine de 200 de ori mai multa cofeina decat orice alt brand

Death Wish Company a lansat pe piata cafeaua cu cel mai mare continut de cofeina din lume. Sortimentul, ce poarta numele Death Wish, este fabricat in New York si are de 200 de ori mai multa cofeina decat.

Lucruri pe care nu le stiai despre orgasmul feminin: care este cea mai buna zi din luna pentru explozia de placere VIDEO

Orgasmul feminin este un subiect care suscita curiozitatea dintotdeauna, dar cu toate acestea multe informatii sunt inca prea putin cunoscute. in ce momente pot fi femeile luate prin surprindere de explozia de placere si care este cea mai buna zi din luna pentru obtinerea orgasmului sunt doar doua dintre intrebarile ale caror raspunsuri v-ar putea surprinde.

Chelsea, cea mai cheltuitoare echipa din Premier League in luna ianuarie

Daily Mail a realizat un top al sumelor totale investite de cluburile din Premier League in transferuri, doar in luna ianuarie, incepand din 2003, iar Chelsea este lider detasat, cu 100 de milioane de lire sterline cheltuite in plus fata de ocupanta locului doi, Manchester City.

Andreea Mantea, cea mai fericita mamica: Cum trece timpul atat de repede?

De cand a devenit mamica, Andreea Mantea este cea mai fericita femeie din lume. Iar vedeta tv recunoaste ca micutul David Andrei este o adevarata minune.

Istoricii de la cea mai mare universitate din Romania isi varsa naduful: daca nu se predau 2 ore pe saptamana istorie la gimnaziu, mai bine renuntam de tot

Facultatea de Istorie a Universitatii Babes-Bolyai UBB), din Cluj, a luat o pozitie ferma fata de prevederea Planului-cadru pentru invatamantul gimnazial, care prevede reducerea predarii istoriei la o ora pe saptamana.

Dupa preluarea LaDorna, francezii de la Lactalis preiau cea mai mare fabrica de lapte cu capital romanesc- Albalact

Lactalis, una dintre cele mai mari companii de lactate din lume, infiintata in anul 1933 si detinuta de familia Besnier in topul celor mai bogati francezi) va prelua Albalact, cea mai mare companie de produse lactate cu capital romanesc. In 2008, Lactalis preluase compania LaDorna pentru o circa 80-90 milioane de euro. In 27 ianuarie 2016, conducerea Albalact a fost informata de un grup de actionari care detin 70% din capitalul social ca Lactalis a incheiat un contract prin care va face o oferta publica de preluare voluntara a intregului pachet de actiuni, primind angajamente ferme din partea actionarilor de a subscrie toate actiunile pe care le detin, se arata intr-un comunicat trasmis Bursei de Valori.

Criza migratiei este probabil cea mai dificila provocare pentru UE in ultimele decenii

Criza migratiei reprezinta probabil cea mai dificila provocare pe care a intalnit-o Uniunea Europeana in ultimele decenii, apreciaza fostul presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, care sustine ca aceasta este mai serioasa decat criza Euro deoarece miza nu este doar una economica, ci este vorba si de acceptarea politica, transmite Agerpres.

Bilantul amenzilor CNA: Antena 1 este cea mai amendata televiziune, iar B1 Tv, cel mai amendat post de stiri

Consiliul National al Audiovizualului a dat in 2015 amenzi totale de peste 540. 000 de euro si a votat 78 de somatii. Numarul amenzilor in bani a fost mai mic in 2015 fata de 2014, insa cuantumul a fost mai mare. Cele mai mult sanctiuni au mers catre televiziunile cu acoperire nationala. Televiziunile de stiri au primit mai putine amenzi, iar cele generaliste, mai multe. Antena 1 a fost cea mai amendata televiziune, dupa ce in urma cu doi ani liderul a fost Antena 3. Postul generalist al trustului Intact a primit amenzi totale de aproape 110. 000 de euro, dublu fata de 2014. Sanctiunile au vizat emisiunile-tabloid, dar si depasirile timpului acordat publicitatii, de 12 minute pe ora, scrie Pagina de media.

Judecatorul CSM Bordea ia apararea detinutilor care scriu lucrari stiintifice: Abrogarea prevederii nu este solutia cea mai buna

Judecatorul Adrian Bordea, membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), a declarat, in sedinta plenului, ca abrogarea dispozitiei care permite reducerea pedepselor persoanelor condamnate, in baza lucrarilor stiintifice, nu este solutia cea mai buna, pentru ca poate crea mai mult rau, astfel ca o solutie ar fi inasprirea conditiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )