Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cea mai nociva leguma din lume e preferata romanilor. O folosesc in toate retetele. Atentie mare la consum

Playtech Playtech,
Cea mai nociva leguma din lume e preferata romanilor. O folosesc in toate retetele. Atentie mare la consum

Desi legumele si fructele sunt stiute ca fiind extrem de sanatoase, aceste calitati nu se regasesc deloc in una dintre ele. Care este cea mai nociva si este si pe placul tuturor romanilor? Atentie la consumul sau exagerat! Care este cea mai nociva leguma? E intre preferintele romanilor Romanii se pare ca se indragostesc numai . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Cat va fi punctul de pensie in Romania. Cea mai mare crestere din istorie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit despre rectificarea bugetara si sumele alocate pentru fiecare minister! in plus, acesta a tinut sa precizeze ca punctul de pensie va cunoaste in 2020 cea mai mare crestere de pana acum si a mai tinut sa le dea peste nas celor din PSD, care critica Guvernul. Ministrul Finantelor a .

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II fata de primul. E cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani (VIDEO)

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II din 2020 fata de primul, a anuntat Institutul Nasional de Statistica. Este cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani. INS nu ofera detalii despre.

DELOITTE: Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa

Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, potrivit celei mai recente editii a competitiei Deloitte EMEA Technology Fast 500. De asemenea, clasamentul include companiile romanesti Tremend, Piconet, Trencadis si Qualitance, specializate in solutii software si in fintech, toate recunoscute anterior de competitia Deloitte Technology Fast 50, adresata jucatorilor din domeniul tehnologiei din Europa Centrala care inregistreaza cresteri accelerate ale veniturilor, conform unui comunicat trimis redactiei.

webPR: Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, potrivit celui mai recent top Deloitte Fast 500

Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, potrivit celei mai recente editii a competitiei Deloitte EMEA Technology Fast 500. De asemenea, clasamentul include companiile romanesti Tremend, Piconet, Trencadis si Qualitance, specializate in solutii software si in fintech, toate recunoscute anterior de competitia Deloitte Technology Fast 50, adresata jucatorilor din domeniul tehnologiei din Europa Centrala care inregistreaza cresteri accelerate ale veniturilor.

Cea mai mare greseala din viata lui Adrian Mutu. L-a costat 50 de milioane de euro

Pentru cine nu-si mai aduce aminte, Adrian Mutu, in 2003, valora15,2 milioane de lire sterline, si ar fi trebuit sa fie inceputul unei noi ere in cariera sa de tanar fotbalist, dupa ce fusese transferat la Chelsea. Adi Mutu putea sa aiba atatea milioane, zeci de milioane de euro Adi Mutu la acel moment, denumit .

EXCLUSIV Gina Pistol si Smiley au facut pasul cel mare. Ea s-a pregatit intens pentru acest moment. Cea mai mare surpriza din industria muzicala

Timpul petrecut impreuna la Hahaha Production i-a deschis Ginei pasiunea pentru muzica. Ea a luat ore de canta si pregateste o surpriza impreuna cu iubitul sau. EXCLUSIV Gina Pistol si Smiley au facut pasul cel mare. Cum s-a pregatit ea pentru acest moment. Marea surpriza din industria muzicala Sunt impreuna de aproape patru ani, insa .

Jetsun Pema, cea mai tanara regina din lume. Povestea ei fascinanta de viata

La 30 de ani, conducatoarea Bhutanului a devenit mama pentru a doua oara, iar povestea ei de viata este o pendulare intre curiozitate si fascinatie. Numita si Kate din Himalaya, Jetsun s-a prezentat lumii recent, publicand imagini cu familia regala a acestui stat cu 700. 000 de locuitori, situat intre China si India.

RAPORT UE: in Romania coronavirusul are cea mai rapida raspandire din UE

Din raportul publicat de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), care analizeaza situatia epidemiologica din Uniunea Europeana si Marea Britanie, reiese ca Romania este in top cand vine vorba de raspandirea epidemiei de COVID-19, potrivit Digi24.

Presedintele SUA, despre votul universal prin corespondenta si cea mai mare frauda din istorie. Donald Trump: Oamenii au mers sa voteze si in timpul razboaielor mondiale

Donald Trump, presedintele SUA, sustine ca ofensiva opozitiei democrate privind votul universal prin corespondenta este unul dintre motivele pentru care treneaza negocierile din Congres cu privire la al patrulea.

OMS anunta aproape 300.000 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere de pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca numarul cazurilor de infectare cu coronavirus din intreaga lume a crescut cu peste 294. 000 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere de pana acum, relateaza BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )