Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai noua MODA printre tinerii de bani gata: isi fac injectii in sfarcuri!

B1 B1,
Cea mai noua MODA printre tinerii de bani gata: isi fac injectii in sfarcuri!

Cu pieptul inainte, mars! - e in mod traditional o comanda din armata. Cu sfarcurile inainte e, mai nou, o moda a carei lidera pare sa fie Kendal Jenner, scrie Vice. Industria chirurgiei plastice a. continuă pe B1

Subietele zilei:Litoralul contrastelor: milionari aroganti, drogati n coma, ruine; Cea mai noua metoda prin care Politia Romna i prinde pe vitezomani; Ce pensii ar fi meritat cei 9.000 de pensionari speciali civili

Garzile medicilor ar putea fi scoase din categoria sporurilor plafonate. Premierul Viorica Dancila a spus, intr-un interviu ca in urma discutiilor de la Guvern cu managerii de spitale a fost aprobat. Ce pensii ar fi meritat cei 9. 000 de pensionari speciali civili, doar in baza contributiei lor: de patru ori mai mici decat au luat. Peste 9. 000 de civili au luat pensie speciala in decembrie 2017, iar printre ei se numara.

Cu o ora in trecut, cea mai noua productie a Teatrului George Ciprian din Buzau

In regia buzoianului Vlad Trifas, piesa aduce in prim-plan actori in devenire care impartasesc publicului experientele personale in urma unui turneu in Franta. Premiera spectacolului Cu o ora in trecut va avea loc joi.

Fiica lui Obama s-a anturat cu cea mai cool rapperita a momentului, Cardi B

Fiica cea mica a lui Obama, Sasha, este printre cele mai invidiate adolescente din lume si traieste visul a milioane de tineri. Ea s-a imprietenit cu Cardi B, noua stea a hip-hop-ului american.

Cea mai buna vrsta la care poti nvata o limba straina

Sa inveti o limba straina devine din ce in ce mai greu pe masura ce inaintezi in varsta. O noua cercetare verifica acum aceasta idee, relateazaiflscience. com. Potrivit studiului, copilaria este perioada cea mai buna pentru insusirea cunostintelor.

Cea mai potrivita vrsta la care poti nvata o limba straina

Sa inveti o limba straina devine din ce in ce mai greu pe masura ce inaintezi in varsta. O noua cercetare verifica acum aceasta idee, relateazaiflscience. com. Potrivit studiului, copilaria este perioada cea mai buna pentru insusirea cunostintelor.

STUDIU Salariul minim din Romania versus cel din alte tari. Am avut cea mai mare crestere asalariului minim pe economie din UE, in ultimul an

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a salariului minim pe economie din Uniunea Europeana, in ultimul an, de peste 50%, ajungand la 407,3 euro, arata un studiu realizat de Eurofound, Agentia UE pentru imbunatatirea conditiilor de viata si de munca.

Australia: Cea mai mare banca recunoaste ca a pierdut datele a peste 20 de milioane de clienti

Probleme pentru cea mai mare banca din Australia. Commonwealth Bank a transmis ca nu mai gaseste doua benzi magnetice pe care erau stocate nume, adrese, numere de cont si detalii ale tranzactiilor.

Oculus Go este cea mai ieftina cale de a te apuca de realitate virtuala

Oculus Go a fost dezvaluit in urma cu aproximativ jumatate de an pentru prima oara, dar abia acum este disponibil pentru achizitie. Amatorii de realitate virtuala au castigat cea mai eficienta cale pentru a se bucura de experiente VR in confortul caminului. Oculus Go este headsetul perfect pentru experiente spectaculoase fara cheltuieli aditionale. Pentru Oculus [].

Robor la trei luni a atins cea mai mare valoare din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,47%, cea mai mare valoare inregistrata incepand din octombrie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Imagini spectaculoase din Olanda, de la cea mai mare parada de flori din lume

Avem imagini spectaculoase din Olanda, de la cea mai mare parada de flori din lume. Sute de mii de lalele, zambile, narcise sau orhidee au impodobit carele alegorice care au defilat pe strazile din 9 orase. Cum a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )