Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cea mai periculoasa tara din lume. Omorurile, violurile si traficul de droguri sunt la ordinea zilei

B1 B1,
Cea mai periculoasa tara din lume. Omorurile, violurile si traficul de droguri sunt la ordinea zilei

Tijuana Mexic) este cel mai periculos oras din lume, potrivit unei analize realizate de Citizen Council for Public Safety and Criminal Justice, informeaza Daily Mail. Cifrele, care sunt inspaimantatoare, o. continuă pe B1

Cine este cel mai valoros fotbalist din lume - Final de era pentru Messi si Ronaldo

Atacantul francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, este in acest moment jucatorul cel mai valoros din lume, fiind evaluat de Observatorul fotbalului CIES) la 259,2 milioane de euro, informeaza lefigaro. fr.

Coronavirus in lume: Marea Britanie opreste testarile cu hidroxiclorochina pe pacientii cu Covid Elvetia si Spania au anuntat data la care redeschid granitele

Numarul cazurilor de imbolnaviri cu Covid-19 a depasit pragul de 6,7 milioane, la nivel mondial, din acestea aproape jumatate reprezentand pacienti care s-au vindecat deja, in timp ce 393. 210 de oameni si-au pierdut viata, potrivit celor mai recente date publicate de worldometers. info. Brazilia a devenit cea de-a treia tara din lume ca numar de victime. 45: Canada: Aproape toti elevii dintr-o clasa s-au imbolnavit de Covid-1923. 20:Estonia testeaza aplicatia pasaportului imunitar20. 30: OMS recomanda purtarea mastii in caz de transmitere generalizata si daca nu este posibila distantarea fizica.

Orasul din Romania, pus pe lista celor mai sigure locatii din lume in timpul pandemiei de coronavirus

Sibiul a fost declarat de catre o agentie de turism sustinuta de Uniunea Europeana unul dintre cele mai sigure destinatii de vacanta din Europa.

Efectul incalzirii globale: Am avut cea mai calda luna mai din istoria masuratorilor

Luna trecuta a fost cea mai calda luna mai inregistrata la nivel global de la inceperea masuratorilo.

VIDEO Top 30 cele mai fierbinti stadioane din lume - Clasamentul unde mari arene din Europa nu apar

Jurnalistii de la France Football au realizat un TOP 30 al arenelor cu o atmosfera greu de suportat pentru oaspeti si unde gazdele pornesc din start cu un avantaj. Mari stadioane de pe Batranul Continent nu se regasesc in aceasta ierarhie: San Siro, Santiago Bernabeu sau Camp Nou.

BANCA MONDIALA: Covid-19 a provocat cea mai extinsa criza economica la nivel global dupa 1870

Pandemia de coronavirus a provocat cea mai extinsa criza economica globala incepand cel putin din 1870 si risca sa duca la o agravare dramatica a saraciei in lume, a avertizat azi Banca Mondiala.

intre chin si amin, premiat la unul din cele mai importante festivaluri de film din lume

Juriul a decis sa acorde peliculei regizate de Toma Enache premiul de excelenta pentru cea mai buna regie, dar si o distinctie speciala de excelenta pentru intregul film.

Banca Mondiala: Pandemia de COVID-19 a cauzat cea mai extinsa criza economica din ultimii 150 de ani

Pandemia de COVID-19 a generat un soc rapid si masiv care a provocat cea mai larga prabusire a economiei globale din 1870 pana in prezent, in ciuda sprijinului guvernamental fara precedent, a declarat lu.

Pandemia de coronavirus a provocat cea mai mare criza economica din ultimii 150 de ani

Pandemia de coronavirus a provocat cea mai extinsa criza economica globala incepand cel putin din 18.

Cum dezinstalezi cea mai noua varianta de Windows 10 si revii la versiunea anterioara

Windows 10 ar putea fi considerat cel mai bun sistem de operare iesit din gradina Microsoft. Din pacate, cea mai recenta actualizare majora l-a pus pe butuci pentru multi utilizatori. Ca.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )