Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai populara atractie din Cluj conform Trip Advisor se intoarce cu o noua aventura: The Secret

Adevărul Adevărul,
Cea mai populara atractie din Cluj conform Trip Advisor se intoarce cu o noua aventura: The Secret

Creatorii The Dungeon, cea mai populara atractie din Cluj conform Trip Advisor, anunta lansarea a doua noi jocuri de tip room-escape: The Experiment si The Secret, doua proiecte ce promit experiente inedite tuturor celor care calca pragul celor doua locatii. continuă pe Adevărul

Moment propagandistic ratat: cea mai batrana locuitoare din sectorul 4 nu a spus pe scena Votati Victor Ponta, asa cum i-a suflat primarul Piedone

Un moment stanjenitor s-a inregistrat miercuri la un miting de partid al candidatului Victor Ponta, la intalnirea acestuia cu membrii si simpatizantii PSD Sector 4. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a adus-o pe scena pe Varvara Zugravu 105 ani), cea mai batrana locuitoare din sectorul 4, pentru a-i inmana lui Ponta o diploma omagiala. Femeia s-a achitat de sarcina, dar cand Piedone i-a suflat la ureche Pe cine votam? Pe Victor Ponta il votam, batrana nu a rostit cuvintele magice.

Cea mai BOGATA femeie din Monaco, ucisa in plina strada. Detaliile din spatele unui caz SOCANT. CINE a ordonat asasinatul

Monaco este unul din cele mai frumoase locuri de pe riviera franceza. Bogatii lumii vin aici sa se bucure de luxul si rafinamentul care inconjoara fiecare loc din principat. insa cea mai bogata si una din cele.

Cea mai cunoscuta florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit dupa luni de suferinta (VIDEO)

Cea mai cunoscuta si bogata florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit joi dimineata, dupa o lunga suferinta. Dupa cateva luni in care s-a zbatut intre viata si moarte, florareasa de 62 de ani a murit.

Castelul Bran, cea mai cunoscuta proprietate din Romania, intr-un reportaj CNN

Castelul Bran a fost subiectul unui reportaj CNN difuzat in cadrul unei emisiuni ce discuta situatia pietelor imobiliare din tarile in curs de dezvoltare. Castelul Bran a fost considerat de jurnalisti americani.

FOTO Provocare de Halloween la Cluj: evadeaza din Hoia Baciu, cea mai bantuita padure din Romania

Ce rezulta daca combini una dintre cele mai bantuite paduri din lume, Hoia Baciu, cu una dintre cele mai populare atractii din Cluj, jocul The Dungeon? Raspunsul il vor afla clujenii vineri, de Halloween, la Mystery Cluj Day. Cum vei reactiona in momentul in care vei ramane singur in padure?, aceasta este intrebarea la care vei putea raspunde daca te inscrii la aventura.

FOTO Paradisul criminalilor: cea mai relaxata inchisoare din lume pare o statiune turistica

Norvegia este cunoscuta pentru sistemul de detentie mai bland decat in alte tari, dar inchisoarea de pe Insula Bastoy este ca o statiune de vacanta pentru detinuti. Niciun detinut nu si-ar putea dori sa evadeze din inchisoarea cu plaje, terenuri de tenis, locuri de pescuit si chiar saune.

FOTO Baba sufera cumplit la frumusete in dorinta de a avea cea mai subtire talie din lume

Dorinta femeilor de a avea o talie de viespe a dat nastere unei adevarate competitii internationale la care participa reprezentante ale sexului frumos din toate lumea, inclusiv din Romania. Englezoaica Kelly Lee Dekay este cel mai recent exemplu, cu un mijlocel de 40 de cm.

Mitropolia Clujului acorda cu inima larga cea mai importanta distinctie politicienilor sensibili la finantele Bisericii

Crucea Transilvana, cea mai importanta distinctie acordata de Mitropolia Clujului, a ajuns la personalitati precum regele Mihai I, Ionel Haiduc sau Mugur Isarescu. Decoratia a fost acordata si unor politicieni precum Victor Ponta- principalul nostru sponsor, Emil Boc pentru sprijinul oferit Mitropoliei Clujului si ex-ministrului Adrian Videanu pentru contributia lor la rectitorirea manastirii Nicula.

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a necesitat o investitie de 70 milioane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata ieri seara la Cluj-Napoca, dupa lucrari de constructie care au durat 19 luni si in urma unei investitii de 70 milioane de lei de la bugetul local al Primariei Municipiului Cluj Napoca.

Cel mai tare fast-food din Cluj le face reduceri votantilor. -50% la shaorma

Patronul ROSA, lant de magazine fast-food din Cluj Napoca, a decis sa le ofere reduceri de pana la 50% clientilor care duminica vor vota la alegerile prezidentiale, scrie publicatia locala Ziar de Cluj .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )