Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cea mai rapida vanzare a unui concert al lui Andre Rieu inregistrata vreodata. Toate biletele, vandute in 180 de minute. Artistul a programat un nou concert in Romania

Antena3 Antena3,
 Cea mai rapida vanzare a unui concert al lui Andre Rieu inregistrata vreodata. Toate biletele, vandute in 180 de minute. Artistul a programat un nou concert in Romania

Biletele pentru primul concert anuntat al celebrului violonist Andre Rieu in Romania 13 iunie 2015, Piata Constitutiei, Bucuresti), puse in vanzare astazi, 10 decembrie, la ora 9. 00, s-au vandut in numai. continuă pe Antena3

Cea mai rapida vanzare a unui eveniment Andre Rieu inregistrata vreodata. Celebrul violonist anunta al treilea concert la Bucuresti

UPDATE- Cu 23. 000 de bilete vandute, Andre Rieu anunta al treilea concert la Bucuresti pe 14 iunie 2015. Record absolut de vanzari: biletele pentru al doilea concert al celebrului violonist Andre Rieu in.

Bucurestiul, capitala europeana cu cea mai rapida conexiune la internet

Bucurestiul ocupa locul intai intr-un clasament al capitalelor europene dupa viteza medie a conexiunii la internet, depasind orase ca Paris, Londra sau Berlin, potrivit unui studiu intocmit de furnizorul.

Bucurestiul, capitala din Europa cu cea mai rapida conexiune la internet

Bucurestiul ocupa locul intai intr-un clasament al capitalelor europene dupa viteza medie a conexiunii la internet, depasind orase ca Paris, Londra sau Berlin, potrivit unui studiu intocmit de furnizorul britanic de servicii de broadband Hyperoptic,.

Am condus cea mai rapida masina turbo-diesel din lume - acesta este BMW M550d!

Oare cat de departe trebuie sa cautam pentru a descoperi masina perfecta? Sa ne uitam dupa ea in functie de ce nevoi avem? Ceva spatios? Economic? Descurcaret pe zapada sau noroi? Sport sau de familie? Mai conteaza? Cel mai probabil, deja am gasit-o.

FOTO Am condus cea mai rapida masina turbo-diesel din lume - acesta este BMW M550d

Oare cat de departe trebuie sa cautam pentru a descoperi masina perfecta? Sa ne uitam dupa ea in functie de ce nevoi avem? Ceva spatios? Economic? Descurcaret pe zapada sau noroi? Sport sau de familie? Mai conteaza? Cel mai probabil, deja am gasit-o.

UPDATE Biletele pentru primul si al doilea concert ale lui Andre Rieu s-au epuizat dimineata, respectiv dupa-amiaza zilei de miercuri. Violonistul anunta un al treilea concert in Piata Constitutiei

Violonistul Andre Rieu a anuntat al doilea concert in Bucuresti, pe 12 iunie 2015, dupa ce 12. 500 de bilete pentru primul sau concert in Romania s-au epuizat complet in numai trei ore de la punerea in vanzare, aceasta fiind cea mai rapida vanzare a unui concert al lui Andre Rieu inregistrata vreodata, potrivit unui comunicat de presa.

FOTO Cea mai mare sala de fitness si culturism din Romania s-a deschis la Timisoara. Aparatele, programele si conditiile sunt uimitoare

Noul Smartfeet Studio deschis in Timisoara, in fostele hale ale intreprinderi Electrotimis, este este cea mai mare sala de fitness si culturism din Romania.

China a depasit Statele Unite si a devenit cea mai mare economie a lumii

China a depasit Statele Unite si a devenit cea mai mare economie a lumii, potrivit datelor publicate in octombrie de Fondul Monetar International, relateaza MarkerWatch. Acest lucru tocmai s-a intamplat si.

Regizorul britanic Peter Greenaway isi lanseaza cea mai recenta carte in Romania

Cea mai recenta carte a lui Peter Greenaway, Goltzius the Pelican Company, va fi lansata pe 11 decembrie si in Romania, in prezenta autorului. Filmul cu acelasi nume a fost proiectat la BIEFF, imediat dupa premiera de la Festivalul de la Roma. Cartea face parte dintr-o serie dedicata de cineastul britanic marilor personalitati ale artei universale.

Prima criza majora in casnicie nu apare dupa 7 ani: cand dau cuplurile piept cu cea mai neagra perioada a mariajului

Pana de curand, statisticilecertificau ideea conform careia cuplurile casatorite se confrunta cu cel mai dificil moment al relatiei in cel de-al saptelea an de mariaj, perioada dupa care s-ar inregistra si cea mai crescuta rata de divort. insa un studiu recent, realizat pe cupluri casatorite de peste 30 de ani avanseaza un alt adevar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )