Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cea mai scazuta temperatura din acest an: minus 26 de grade Cesius a Miercurea Ciuc.

România Liberă România Liberă,
Cea mai scazuta temperatura din acest an: minus 26 de grade Cesius a Miercurea Ciuc.

O temperatura de minus 26 de grade Celsius s-a inregistrat, marti dimineata, la Miercurea Ciuc si Joseni, in judetul Harghita, unde pentru a treia zi consecutiv se inregistreaza cele mai scazute temperaturi din tara din aceasta iarna, conform Mediafax. Potrivit meteorologului Lado Gabriella de la Statia meteorologica din Miercurea Ciuc, temperatura a coborat, in cursul noptii de luni spre marti, in jurul orei 01. 30, la minus 26 de grade Celsius si s-a mentinut la aproximativ aceeasi valoare . continuă pe România Liberă

Minus 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: minus 25,3 grade, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna la nivel national s-a inregistrat in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au aratat minus 25,3 grade Celsius, informeaza.

Cea mai scazuta temperatura din acest an, de -26 de grade, inregistrata la Miercurea Ciuc

O temperatura de -26 de grade Celsius s-a inregistrat, marti dimineata, la Miercurea Ciuc si Joseni, in judetul Harghita. in aceasta zona se inregistreaza pentru a treia zi consecutiv cele mai scazute.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat sambata la Miercurea Ciuc - minus 23,6 grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius, anunta Mediafax. Meteorologul Lajos Krisztina de la statia meteorologica din Miercurea Ciuc a declarat ca minima acestei ierni in Harghita, de minus 23,6 grade Celsius, a fost consemnata dupa ora 04. 00 si a stagnat la aceeasi valoare timp de aproape doua ore, dupa care s-a instalat ceata si valorile termice au inceput sa urce foarte usor.

Ger cumplit: Cea mai scazuta temperatura din tara in aceata iarna, minus 23,6 grade la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius. Valoarea termina a fost consemnata la ora 04:00 si a stagnat.

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de -25,3 grade Celsius, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 25,3 grade Celsius. in ultimele 12 ore, cel mai geros interval a fost.

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna: - 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost - 23,6 grade Celsius.

Cea mai geroasa noapte din aceasta iarna: minus 25,3 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 25,3 grade Celsius, scrie Mediafax .

E frig de-ngheata pietrele, la propriu. Minus 24 de grade la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura inregistrata anul acesta

E frig de-ngheata pietrele, la propriu, in centrul tarii. Mercurul din termometre a coborat in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la aproape -24 de grade. A fost cea mai scazuta temperatura.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -26 de grade Celsius la Miercurea Ciuc

O temperatura de minus 26 de grade Celsius s-a inregistrat, marti dimineata, la Miercurea Ciuc si Joseni, in judetul Harghita, unde pentru a treia zi consecutiv se inregistreaza cele mai scazute temperaturi din tara din aceasta iarna, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )