Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon: minus 4,2 grade Celsius, la Joseni. La Miercurea Ciuc au fost minus 3,9 grade

Hotnews Hotnews,
 Cea mai scazuta temperatura din acest sezon: minus 4,2 grade Celsius, la Joseni. La Miercurea Ciuc au fost minus 3,9 grade

Cea mai scazuta temperatura din tara din acest sezon s-a inregistrat joi dimineata, la Joseni, unde mercurul termometrelor a aratat minus 4,2 grade Celsiu. Valori negative au fost consemnate si in alte localitati ale judetului Harghita. continuă pe Hotnews

Cea mai grea stea din Univers: la ce greutate teoretica ajunge

Universul este plin de obiecte ceresti impresionante, iar cercetatorii au descoperit acum cea mai grea stea din spatiul cosmic. Steaua a fost numitaJ0740+6620 si afost desemnata de.

Romania a avut (iar) cea mai mare inflatie din UE. Ce inseamna asta?

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 1% in august si de 1,4% in UE. Romania inflatie de 4,1%) si Ungaria 3,2%) au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. Unele tari se chinuie sa faca inflatie, in vreme ce altele nu mai stiu cum s-o coboare. Acest 4,1% e mult sau e putin? Dar ce e la urma urmei inflatia? Discutiile abia de aici ar trebui sa porneasca. Si iata de ce.

Bihoreanul care a absolvit Scoala de Politie de la Campina cu cea mai mare medie din istoria unitatii. Nu am intrat cu gandul sa termin primul...

Bihoreanul Cosmin Satmari 32 de ani) este seful de promotie al generatiei care termina in aceasta toamna cursurile Scolii de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina. Tanarul este liderul absolut al tuturor agentilor scoliti in orasul prahovean, cu cea mai mare medie din istoria unitatii.

Mihai Gadea, interviu de miliarde cu Anastasia Soare, cea mai bogata romanca din lume

America are o regina si este romanca. A construit un imperiu al frumusetii si a devenit un nume printre miliardarii lumii. Da! Este Anastasia Soare si, da, vine la Sinteza zilei. Din Statele Unite ale.

Prima temperatura negativa. S-au inregistrat minus 4,2 grade in Harghita

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat joi dimineata, la Joseni, unde mercurul termometrelor a aratat minus 4,2 grade Celsius, valori negative fiind consemnate si in alte localitati ale.

Romania este din nou campioana la scumpiri. Cea mai mare inflatie din UE, pentru a opta luna la rand

Romania a avut din nou cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand pentru a opta luna la rand din acest an cea mai mare rata a inflatiei dintre statele membre, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Catalin Ivan candideaza la prezidentiale: Romania, cu cea mai saraca populatie din UE, are cea mai bogata clasa politica! Averile colosale, facute din bani publici!

Catalin Ivan, fost europarlamentar PSD timp de doua mandate, fondatorul si presedintele Partidului ADN Alternativa pentru Demnitate Nationala si-a anuntat astazi candidatura pentru functia de Presedinte al Romaniei in Bucuresti, intr-un loc simbolic al industriei din Romania: o hala de productie a GRIRO fosta uzina Grivita). Campania electorala poarta titulara IVAN 24, semnaland demararea unui proiect politic de lunga durata.

Eugen Tomac (PMP) prezinta datele EUROSTAT despre performanta Guvernului: Avem cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE

Presedintele PMP, Eugen Tomac, prezinta, miercuri, datele Eurostat cu privire la performanta Guvernului Dancila. Datele arata ca avem cea mai mare inflatie din UE desi premierul Viorica Dancila si.

Anastasia Soare, visul romanesc de la Hollywood. Povestea de succes a celei mai bogate romance din lume - VIDEO

Cea mai bogata romanca din lume si-a deschis sufletul si si-a spus povestea, intr-un interviu in exclusivitate pentru Antena 3. A cucerit America si cele mai mari vedete de la Hollywood, de la Jennifer Lopez.

Ce au facut Smiley si Pavel Bartos dupa a doua editie din noul sezon de la Vocea Romaniei. Fanii au fost topiti sa vada asta

Smiley si Pavel Bartos muncesc cat e ziua de lunga, dar se mai si distreaza. Dupa a doua editie din noul sezon de la Vocea Romaniei, cei doi si-au petrecut timpul liber la gratar. Smiley si-a facut o fotografie alaturi de fica lui Bartos, careia ii este nas, apoi a postat poza pe retelele de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )