Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cea mai scumpa cladire administrativa din lume, Casa Poporului, implineste 30 de ani

B1 B1,
Cea mai scumpa cladire administrativa din lume, Casa Poporului, implineste 30 de ani

Miercuri se implinesc 30 de ani de cand a fost pusa piatra de temelie a Casei Republicii, botezata ulterior Casa Poporului si Palatul Parlamentului. O constructie care s-a dorit la vremea aceea cea mai. continuă pe B1

Bulgaria si Romania sunt cele mai ieftine tari europene, Danemarca cea mai scumpa

Danemarca a fost in 2013 cea mai scumpa tara a Uniunii Europene, iar Romania si Bulgaria cele mai ieftine, potrivit unui studiu privind nivelul preturilor de consum realizat de oficiul european de statistica, Eurostat, scrie AFP.

Tenis: Andreea Mitu s-a calificat in primul tur la Wimbledon. Aceasta este cea mai mare performanta din cariera

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in primul tur al turneului de la Wimbledon, aceasta fiind cea mai mare performanta din cariera sa, relateaza Romania Libera. in turul al treilea al calificarilor, Andreea Mitu,.

Cel mai mare radiotelescop din lume, este gata dupa ce a fost amplasata cea de-a 66 -a antena

Cel mai mare radiotelescop din lume, ALMA, construit la altitudinea de 5. 000 de metri in desertul Atacama din Chile, a fost finalizat, prin amplasarea celei de-a 66-a antene, si a primit deja un numar record de.

Topul celor mai pasnice tari din lume. Ce loc ocupa Romania

Islanda este prima in topul celor mai pasnice tari din lume, arata studiul Global Peace Index GPI) , efectuat de Institute for Economics and Peace . Aceasta este urmata de Austria, Danemarca, Noua Zeelanda si Suedia, scrie The Guardian.

Declaratie din anturajul presedintelui: demisia lui Basescu, cea mai mare piedica pusa justitiei

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, sustine ca demisia sefului statului ar fi cea mai mare piedica pusa justitiei, astfel creandu-se culoar spre Cotroceni premierului Ponta, care i-a aparat public fara nicio ezitare.

THL-5000 este smartphone-ul cu cea mai buna autonomie

THL-5000 este telefonul cu cea mai capabila baterie la ora actuala. Si, da, ne-am fi dorit sa fie creat de Samsung, LG sau HTC, dar nu este. Pentru ca cea mai mare problema a smartphone-urilor actuale este autonomia, nu puterea de procesare, este bine de stiut ca exista companii chinezesti care incearca sa adreseze problema. Desi dimensiunea bateriei este in titlu, inainte de detalia specificatiile noului THL 5000, merita sa aveti o imagine de ansamblu asupra bateriei celor mai populare [].

Bogdan Oprea: Demisia lui Basescu ar fi cea mai mare piedica pusa justitiei si ar crea culoar lui Ponta

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, sustine ca demisia sefului statului ar fi cea mai mare piedica pusa justitiei, astfel creandu-se culoar spre Cotroceni premierului Ponta,.

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al sefului statului: Demisia presedintelui ar fi cea mai mare piedica pe care ar putea-o pune justitiei

Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Bogdan Oprea, sustine ca pentru oricine a trait in Romania ultimilor ani este evident ca o demisie a presedintelui Traian Basescu din functie ar fi cea mai mare piedica pe care ar putea-o pune justitiei romanesti.

Cea mai buna solutie pentru ca mancarea reincalzita sa ramana gustoasa

Cand nu ai timp sa gatesti sau ajungi acasa obosit, fara chef sa intri in bucatarie, ciorba, pastele sau pizza ramase de la masa din ajun salveaza situatia. De asemenea, multe gospodine aleg sa gateasca o cantitate de mancare suficienta pentru mai multe zile. Important este sa stim care este cea mai buna solutie pentru reincalzirea diverselor preparate, in asa fel incat gustul si aspectul sa fie cat mai putin afectate.

Mondialul brazilian, cea mai urmarita competitie din istorie

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia va stabili un record in materie de audiente, urmand sa devina cea mai vizionata competitie din istorie.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )