Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 107.000 de semnaturi

Antena3 Antena3,
Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 107.000 de semnaturi

Peste 107. 000 de romani au semnat pana in acest moment petitia Abuzurile din Romania trec oceanul. Antena 3 a initiat acest demers acum 4 zile, ceea ce insemna ca in medie, aproximativ 1. 400 de oameni au. continuă pe Antena3

Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 103.000 de semnaturi

Peste 103. 000 de oameni au semnat pana in acest moment petitia Abuzurile din Romania trec oceanul. Este cea mai semnata petitie romaneasca pe www. petitieonline. com. Antena 3 initiaza astfel.

Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 108.000 de semnaturi

Peste 108. 000 de romani au semnat pana in acest moment petitia Abuzurile din Romania trec oceanul. Antena 3 a initiat acest demers acum 4 zile, ceea ce insemna ca in medie, aproximativ 1. 400 de oameni au.

Daily Income: Efectele perverse ale deciziilor BNR. Moneda nationala, cea mai mica valoare din ultimele 7 luni

Adrian Maniutiu a prezentat, in prima editie a emisiunii Daily Income un scurt material despre cursul Leu - Euro, care a atins un maxim al ultimelor 7 luni, dar si despre reducerea dobanzii de referinta li a.

Andrei Plesu, reactie dura la disparitia lui Victor Ponta in timpul vizitei Victoriei Nuland: Ce s-a intamplat e dincolo de indignare, e ceva suprarealist. Nu are nici cea mai mica idee despre interesele lui reale si rolul pe care il are, nu are idee de

Andrei Plesu a comentat dur, luni seara, intr-o interventie telefonica la B1 Tv, disparitia lui Victor Ponta pentru cateva zile, in perioada vizitei la Bucuresti a Victoriei Nuland, asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al Secretarului de Stat american: Ce s-a intamplat e dincolo de indignare si analiza, e ceva suprarealist. Victor Ponta nu are nici cea mai mica idee despre interesele lui reale si rolul pe care il are, nu are idee de interesele tarii. Andrei Plesu a vorbit si despre inventarea stigamului basist: Spui basist, prin asta incriminezi milioane de oameni din aceasta tara. Ideea de a inventa un nou stigmat - basist - de care abuzezi, cum abuzau comunistii de burghez, exploatator si asa mai departe arata o mediocritate deprimanta.

HOT! Shakira si Rihanna ne aduc cea mai fierbinte colaborare a anului 2014! Asculta aici piesa Cant Remember To Forget You!

The wait is over! Acum avem ocazia sa ne delectam cu cea mai fierbinte colaborare a anului 2014 si anume.

Cea mai selfie fotografie l-a facut celebru. A filmat prabusirea avionului in care se afla apoi a avut timp sa-si faca o poza de profil

Ferdinand Puentes a devenit vedeta internetului dupa ce a postat pe un site de socializare cea mai reusita fotografie selfie, transmite postul KHON2. Barbatul se afla luna trecuta printre pasagerii unui avion de.

China devine cea mai mare putere comerciala a lumii, devansand SUA

Schimburile comerciale ale Chinei au trecut pentru prima data in 2013 pragul de 4. 000 de miliarde de dolari, ceea ce face din acest stat cea mai mare putere comerciala a lumii, devansand SUA, arata datele publicate, astazi, de Administratia vamala chineza, informeaza AFP.

Faze tari: Cum arata fata cu cele mai lungi picioare din lume; Au aparut husele de telefon cu sani si cu... pastile; Poftiti in Hotelul Berii! Costa 75 $ pe noapte!

Cel mai harnic angajat, premiat cu o partida de sex! Diva porno japoneza Yui Hatano a fost oferita ca prima anuala de catre o firma din Shanghai. Este de departe cea mai tare prima pentru angajati a tuturor timpurilor!S-a tuns pentru prima data in 20 de ani. Nici el nu s-a recunoscut cand s-a uitat in oglinda. Un barbat din Statele Unite a fost cu greu recunoscut de propria iubita dupa ce s-a tuns pentru prima data in 20 de ani.

Business report: In Germania, motorina e doar cu 4 centi mai scumpa decat la noi, la salarii de 7 ori mai mari; Egalizarea varstei de pensionare barbati-femei. Specificul romanesc si comparatii; Imobiliarele din Romania au fost fatale pentru irlandezii d

La sase ani de la scandalul resurselor, Sterling isi pregateste iesirea din Romania. Compania vrea sa vanda 50% din participatiile aflate in Marea Neagra. Compania Sterling Resources, inregistrata in Canada, vrea sa vanda pana la jumatate. Letonia: Trecerea la euro, urmata de un val de plangeri privind cresterea preturilor. Tot mai multi locuitori din Letonia se plang de cresterea preturilor pe care ar fi provocat-o trecerea, la 1 ianuarie, la moneda europeana comuna.

Silvio Berlusconi afirma ca a primit propuneri din Romania pentru a candida la europarlamentare

Silvio Berlusconi, condamnat in Italia pentru frauda fiscala in dosarul Mediaset, a declarat ca a primit propuneri din Romania, Bulgaria si Malta pentru a candida in scrutinul europarlamentar din mai. Acesta a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )