Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cea mai sofisticata arma cibernetica ar fi fost creata de Israel. Este cu o generatie inaintea oricarui lucru vazut pana acum

Adevărul Adevărul,
Cea mai sofisticata arma cibernetica ar fi fost creata de Israel. Este cu o generatie inaintea oricarui lucru vazut pana acum

Atacul Duqu 2. 0, care a infectat firma de securitate Kaspersky, dar si sistemele tarilor care au participat la discutiile nucleare cu Iranul, ar fi venit din partea Israelului. Eugene Kaspersky, seful companiei rusesti cu acelasi nume, a vorbit despre acest virus astazi. continuă pe Adevărul

Cea mai avansata arma cibernetica de spionaj. Duqu 2.0 a spionat liderii lumii la negocierile nucleare cu Iranul

Firma de securitate Kaspersky a descoperit revenirea virusului informatic Duqu, dupa un atac asupra serverelor proprii. Kaspersky arata ca Duqu 2. 0 e cel mai avansat virus si a atacat tari din Occident, dar si din Orientul Mijlociu.

Cea mai mare amenintare cibernetica ar putea fi din Israel si s-a infiltrat in serverele Kaspersky

Cercetatorii Kaspersky au descoperit un atac cibernetic de proportii masive care a afectat numeroase tinte din diverse tari. Se crede ca in spatele atacului s-ar putea afla Israelul, insa inspaimantor este faptul ca malware-ul folosit a reusit sa infiltreze chiar si serverele Kaspersky Labs. Infectia a fost descoperita chiar pe unul dintre serverele interne Kaspersky [] Cea mai mare amenintare cibernetica ar putea fi din Israel si s-a infiltrat in serverele Kaspersky Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare moschee din Europa, construita la Bucuresti: Terenul a fost primit de Muftiatul Cultural Musulman din partea Guvernului roman

In Romania va fi construita cea mai mare moschee din Europa crestina. Statul turc finanteaza ridicarea centrului cultural pe un teren de 11. 000 de metri patrati din nordul Bucurestiului. Terenul a fost primit.

HTC One M9 primeste o actualizare importanta care ii rezolva cea mai mare problema

HTC One M9 este unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri lansate anul acesta, insa nu putem spune ca este si un pretendent la titlul de cel mai bun telefon al anului, avand in vedere ca are sau a avut) o serie de probleme serioase. HTC One M9 a fost lansat cu cateva ore inainte de [] HTC One M9 primeste o actualizare importanta care ii rezolva cea mai mare problema Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un clujean a facut cea mai scumpa achizitie dintr-un magazin SOLE

Cea mai scumpa achizitie dintr-un magazin SOLE Luxury Boutique a fost facuta in locatia Iulius Mall Cluj-Napoca.

Judy Garland, cea mai bolnava diva de la Hollywood: povestea declinului micutei Dorothy din Vrajitorul din Oz

Actrita Judy Garland, interpreta personajului Dorothy din filmul-cult Vrajitorul din Oz, a fost cea mai bolnava diva de la Hollywood, conform unor declaratii facute de fosta sa asistenta, Stevie Phillips, intr-un interviu acordat publicatiei Daily Mail, ce scoate la iveala secretele din spatele declinului cauzat de consumul de alcool si droguri al vedetei de cinema, care a murit la 47 de ani.

Romania va inregistra cea mai mare crestere a creditarii in Europa de Sud-Est, pana in 2019

Romania va inregistra pana in 2019 cea mai mare crestere a creditarii in randul statelor din Europa de Sud-Est, cu un ritm mediu anual de 12,4%, pe fondul redresarii economice si al dobanzilor scazute care sustin cresterea cererii de imprumuturi, potrivit Raiffeisen Bank International RBI).

RBI: Romania va inregistra cea mai mare creste a creditarii in Europa de Sud-Est, pana in 2019

Romania va inregistra pana in 2019 cea mai mare crestere a creditarii in randul statelor din Europa de Sud-Est, cu un ritm mediu anual de 12,4%, pe fondul redresarii economice si al dobanzilor scazute care sustin cresterea cererii de imprumuturi,.

Cea mai mare modificare a unui site detinut de Facebook din ultimul an

Cea mai populara retea sociala de fotografie, Instagram, si-a redesenat interfata de pe web, dupa ani in care nu s-a concentrat pe aceasta. Desi, in continuare, nu putem folosi Instagram pe desktop pentru a urca imagini si pentru a le edita.

Humus din faina de naut. Cea mai simpla reteta

Nautul este bogat in proteine si are efect energizant si diuretic. Faciliteaza digestia, elimina acidul uric din organism. 100 g de naut acopera 16% din necesarul zilnic de proteine. Boabele germinate si faina de naut trebuie tinute la rece si consumate rapid. Azi avem pentru voi cea mai buna reteta de humus din faina de naut pe care o poti prepara oricand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )