Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cea mai varstnica persoana din lume a MURIT la 117 ani

Antena3 Antena3,
Cea mai varstnica persoana din lume a MURIT la 117 ani

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au spus ang. continuă pe Antena3

Cea mai varstnica persoana din lume acum este o americanca

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au.

A murit cea mai batrana persoana din lume. Ce varsta avea

Japoneza Misao Okawa, care detinea titlul de cea mai batrana persoana din lume, a murit miercuri, la mai putin de o luna dupa ce sarbatorise aniversarea de 117 ani.

A murit cea mai batrana persoana din lume. Misao Okawa avea 117 ani

Japoneza Misao Okawa, care detinea titlul de cea mai batrana persoana din lume, a murit miercuri, la mai putin de o luna dupa ce sarbatorise implinirea varstei de 117 ani, informeaza lemonde. fr.

Cea mai rara orhidee din lume

Extrem de frumoase si de gingase, cu un colorit aparte, multe specii de orhidee se numara printre cele mai rare flori din lume. Orhideea fantoma Epipogium Aphyllum) este insa cea mai rara orhidee din lume si face parte si din flora Romaniei, fiind protejata prin lege.

O vacanta doar pentru curajosi: cel mai violent oras din lume face turism extrem cu autocarul blindat si sase politisti inarmati

Plictisiti de plimbari linistite in capitalele civilizate? Atunci puteti face o plimbare extrema in cel mai periculos oras din lume. Karachi, cel mai mare oras din Pakistan, ofera tururi cu un autocar blindat, pazit de sase soldati inarmati, scrie The.

Gigi Becali: inchisoarea, cea mai folositoare perioada din viata mea

Patronul FC Steaua, George Becali, a spus, marti, la Tribunalul Constanta, unde decizia in cazul eliberarii sale conditionate a ramas in pronuntare, ca detentia a fost cea mai folositoare perioada din viata sa si ca astazi are emotii mai mari decat atunci cand a fost condamnat, informeaza Mediafax.

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume in 2015, in cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanta Skytrax si ale carui rezultate au fost publicate in luna martie. Este al .

Senatorul Sorin Iliesiu si-a anuntat inscrierea in PSD: Un partid care vrea reformarea clasei politice. Reactia PNL: Cea mai comica declaratie din istorie

Senatorul Sorin Iliesiu, fost membru al PLR, a anuntat ca se va inscrie PSD, unul dintre cele mai vechi partide din Romania care isi doreste reformarea clasei politice. Din sala s-au auzit rasete si.

Romgaz, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Romgaz SNG) au inregistrat o apreciere de 3,60%, in perioada 20-27 martie 2014, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece titluri, care s-a apreciat cu 1,13%.

Facebook are un nou sediu, unde functioneaza cel mai mare birou din lume

Facebook are un nou sediu, cu cel mai mare birou deschis in lume si cu un parc pe acoperis, informeaza agerpres. Noul sediu a fost mutat in Silicon Valley, avand o constructie destul de simpla si fara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )