Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cea mai veche platforma industriala din Romania, cumparata de Auchan. Ce planuri are

Adevărul Adevărul,
Cea mai veche platforma industriala din Romania, cumparata de Auchan. Ce planuri are

Grupul francez Auchan, Ceetrus ex-Immochan), a incheiat cu statul roman contractul privind vanzarea celei mai vechi platforme industriale din Romania. continuă pe Adevărul

Digi 24: Accidentul de la Balotesti, la Air Crash Investigations. Cele trei cuvinte care ar putea explica cea mai cumplita tragedie aviatica din Romnia

Vineri, 31 martie 1995. Ziua care a intrat in istoria neagra aviatiei. Romania avea de-a face cu cea mai mare catastrofa. 60 de oameni isi pierdeau viata, langa Bucuresti, dupa ce Airbusul decolat de pe Otopeni si care trebuia sa ii duca spre Belgia se prabusea subit dupa nici doua minute de zbor, scria digi24. ro in 2015.

China a testat cu succes cea mai puternica arma navala din lume/ Tunul electromagnetic va intra n arsenalul Chinei din 2025

China a testat cea mai puternica arma navala din istorie la inceputul acestei luni si este de asteptat ca aceasta sa intre in arsenalul Chinei pana in 2025, potrivit unor surse familiare cu raportul de informatii al SUA, informeaza CNBC .

Iranul se confrunta cu cea mai grava situatie economica din ultimii 40 de ani

Presedintele iranian Hassan Rouhani a declarat astazi ca Iranul se confrunta cu cea mai grava situatie economica din ultimii 40 de ani, iar de vina sunt Statele Unite, nu guvernul.

China a testat cu succes cea mai puternica arma navala din lume

China a testat cea mai puternica arma navala din istorie la inceputul acestei luni si este de asteptat ca aceasta sa intre in arsenalul Chinei pana in 2025, potrivit unor surse familiare cu raportul de informatii al SUA.

Iranul se confrunta cu cea mai grava situatie economica din ultimii 40 de ani

Presedintele iranian Hassan Rouhani a declarat miercuri ca Iranul se confrunta cu cea mai grava situatie economica din ultimii 40 de ani, iar de vina sunt Statele Unite, nu guvernul, transmite Reuters.

Tranzactie imobiliara de milioane de euro la Resita. O platforma industriala a fost cumparata si va fi transformata in mall si aqualand

La Resita se va deschide primul mall, dupa ce platforma industriala Mociur, ce apartinea de Uzina Constructoare de Masini Resita a fost achizitionata luni, 28 ianuarie, de catre grupul imobiliar CEETRUS.

Piata auto din Romania a inregistrat in 2018 un al cincilea an consecutiv de crestere

Piata auto din Romania a inregistrat in 2018 un al cincilea an consecutiv de crestere. In decembrie, s-a consemnat un volum al livrarilor de 15. 931 unitati cea mai buna luna decembrie din ultimii 10 ani), cu 12,0% mai mult decat in luna similara a.

Revine cea mai IUBITA masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Cea mai puternica Dacie din istorie, la vanzare si in Romania. Uite cat costa noul Duster de 150 CP

Cea mai puternica Dacie din istorie, noul Duster cu motor turbo de 1. 3 litri si 150 CP s-a lansat si in Romania. Preturile de vanzare pornesc de la 15. 750 de euro, iar clientii au la dispozitie doua versiuni de echipare.

Cea mai curata apa din lume se afla in Romania

Romania gazduieste sapte izvoare in Muntii Bucegi, la 1. 300 metri altitudine. Apa lor e considerata cea mai curata apa din lume. Izvoarele se afla intre frumoasele Lacuri Bolboci si Scropoasa, la cota 1.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )