Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai veche rafinarie din Romania, de vanzare pe OLX

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai veche rafinarie din Romania, de vanzare pe OLX

Prima rafinarie romaneasca si una dintre cele mai vechi din Europa, Steaua Romana Campina, este de vanzare pe OLX, cel mai mare site de mica publicitate din Romania, ca si cum ar fi un apartament. Anuntul a fost pus de catre un consultant imobiliar,. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX. Este vorba despre rafinaria Steaua Romana din Campina, care a intrat in insolventa in 2014. Pretul cerut de vanzator pentru rafinarie si pentru.

Cum a ajuns sa fie scoasa la vanzare pe OLX Rafinaria Steaua Romana. Pretul de pornire: 10,3 milioane de euro. Directorul societatii, bulversat de anunt

Steaua Romana din Campina, cea mai veche rafinarie din Romania, a fost scoasa la vanzare pe cel mai mare site de mica publicitate din Romania. Conducerea societatii neaga ca rafinaria este de vanzare.

VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Daca nu ai ajuns inca la Cazanele Dunarii, e timpul sa iti rezervi un weekend pentru a vizita unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania. Locul atrage in fiecare an o multime de turisti. Pe langa vizitarea obiectivele turistice, poti face.

REPORTAJ Drumul spre cea mai inalta cabana din muntii Fagarasi: poteca abandonata a turismului romanesc

Pe internet gasesti sute de articole despre traseele montane din Romania, majoritatea scrise fie de bloggeri incepatori, fie de alpinisti pregatiti. Detaliile sunt oarecum tehnice pe unde trece traseul, cate ore ai de mers si ce semne sa urmezi.

REPORTAJ Drumul spre cea mai inalta cabana din muntii Fagaras: poteca abandonata a turismului romanesc

Pe internet gasesti sute de articole despre traseele montane din Romania, majoritatea scrise fie de bloggeri incepatori, fie de alpinisti pregatiti. Detaliile sunt oarecum tehnice pe unde trece traseul, cate ore ai de mers si ce semne sa urmezi.

Halep, iute si furioasa: Cum si-a reconfirmat Simona statutul de cea mai buna jucatoare din circuitul feminin

Simona Halep s-a intors pe terenul de tenis la Rogers Cup, dupa o vacanta de trei saptamani, si a lasat impresia ca, de fapt, n-a lipsit nicio zi din circuit.

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera bani tinerilor pentru fertilizare in vitro

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera ajutor financiar cuplurilor de tineri care nu pot avea copii, dar si femeilor gravide. Banii vor fi alocati pentru tratamentul de fertilizare in vitro, respectiv pentru analize specifice perioadei de sarcina.

FOTO Rompetrol a investit la Bacau peste un milion de dolari intr-o noua statie de carburanti. Unitatea are si punct de incarcare pentru masini electrice

In prezent, Rompetrol are in Bacau trei benzinarii, sase statii de distributie a carburantilor produsi de cea mai mare rafinarie din Romania si 120 de angajati.

Ce este panleucopenia, cea mai grava boala provocata de un virus care poate afecta pisica

Cand pisica este apatica, refuza mancarea si chiar apa, dormiteaza tot timpul si nu-si mai linge blanita, este timpul sa mergeti la cabinetul veterinar. Acestea pot fi primele simptome ale panleucopeniei, cea mai grava boala provocata de un virus care va poate omori mica felina in cateva zile.

Actrita Andra Guti, desemnata cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Locarno. Regizorul Radu Muntean: Eu i-am dat de mult premiul asta

Samata seara, la gala de inchidere a Festivalului de Film de la Locarno, actrita Andra Guti a fost recompensata cu premiul pentru cea mai buna interpretare feminina in filmul Alice T. , in regia lui Radu Muntean.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )