Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ceasul astronomic din Praga, oprit timp de sase luni

Adevărul Adevărul,
Ceasul astronomic din Praga, oprit timp de sase luni

Luni dimineata, celebrul ceas astronomic din centrul orasului Praga, una dintre principalele atractiile ale acestuia, a fost oprit pentru a fi trimis la reparatii. continuă pe Adevărul

Mugur Isarescu: Impactul majorarii dobanzii, minor in ceea ce priveste ROBOR la trei si sase luni

Mugur Isarescu a declarat luni ca impactul majorarii dobanzii de politica monetara este minor in ceea ce priveste ROBOR la trei si sase luni. Mesajele le primim indiferent de evolutiile din.

Cu ce se lauda Liviu Pop dupa sase luni de mandat

Extinderea educatiei antreprenoriale, stimularea invatamantului dual si noua lege a manualului se numara printre masurile mentionate intr-un scurt bilant la sase luni de mandat publicat de mi.

Liviu Pop, raport la sase luni de mandat: Extinderea educatiei antreprenoriale, dezvoltarea invatamantului dual, modificarea Legii educatiei

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, a prezentat, pe pagina de Facebook, un raport sintetic la sase luni de mandat in care vorbeste despre extinderea educatiei antreprenoriale, dezvoltarea invatamantului dual, modificarea Legii educatiei, invatamant digitalizat si extinderea programului Masa calda. Raportul are 22 de pagini si mai cuprinde informatii despre manualele scolare, dar si despre extinderea retelei de unitati de invatamant.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )