Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEC Bank anunta masuri speciale pentru a facilita plata pensiilor

România Liberă România Liberă,
CEC Bank anunta masuri speciale pentru a facilita plata pensiilor

CEC Bank a anuntat luni ca ia masuri speciale in aceasta perioada pentru a facilita plata pensiilor,. continuă pe România Liberă

Masuri speciale pentru plata pensiilor

Ce mai veche banca din Romania a anuntat ca a luat o serie de masuri speciale pentru a asigura plata pensiilor inainte de Sarbatorile Pascale.

CEC Bank anunta ca persoanele de peste 60 de ani au prioritate la realizarea operatiunilor bancare

Clientii in varsta de peste 60 de ani vor avea prioritate, in intervalul orar 11:00-13:00, la realizarea operatiunilor bancare atat la ghisee, cat si la ATM-uri, in linie cu prevederile Ordonantelor Militare, potrivit unui comunicat al bancii transmis luni AGERPRES.

Anuntul CEC Bank pentru 400.000 de romani: ce se intampla cu pensiile

Pentru sute de mii de romani care isi asteapta pensiile, CEC Bank are un anunt important. Banca a spus ca vrea sa grabeasca procesul de livrare a banilor. Decizia vine atat in contextul.

BCR, masuri speciale si sfaturi pe timp de criza: amanarea ratelor si ce trebuie sa faci cu banii

BCR a luat masuri speciale in aceasta perioada, dar a venit si cu o serie de sfaturi pentru clientii persoane fizice si companii. S-a discutat, de asemenea, si despre posibilitatea amanarii.

Federatia Solidaritatea Sanitara cere masuri urgente pentru protectia angajatilor din sistemul medical

Federatia Solidaritatea Sanitara a solicitat luni autoritatilor adoptarea mai multor masuri urgente de protectie a angajatilor din sistemul sanitar, in conditiile in care 19% din totalul persoanelor infectate cu noul coronavirus sunt salariati din sanatate.

Presedintele UEFA anunta luna august pentru incheierea sezonului actual

Aleksander Ceferin, presedintele UEFA, a declarat ca luna august este termenul limita pentru incheierea actualului sezon, competitiile interne si cele de club din Europa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )